شناسه : ۹۲۰۷۹۳  -   جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۲
    
    ماکارونی با قارچ و بلوچیز
    
    
    این پاستا بسیار سریع آماده میشود و بسیار خوشمزه است. ماکارونی با پنیر چیزی است که تقریبا همه دوست دارند.
- تعداد: 8 نفر
 - زمان تهیه: 30 دقیقه
 - زمان پخت: 15 دقیقه
 
مواد لازم
- روغن
 - 450 گرم ماکارونی شکلی
 - یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
 - 225 گرم قارچ تازه
 - نصف پیمانه پیاز خرد شده
 - 3 حبه سیر رنده شده
 - 4 پیمانه اسفناج
 - دو قاشق غذاخوری کره
 - دو قاشق غذاخوری آرد کامل
 - ¼ قاشق چایخوری پودر جوزهندی
 - ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
 - 1٫5 پیمانه شیر کامل
 - 1 ¼ پیمانه بلوچیز خرد شده
 - نصف پیمانه گردوی خرد شده
 
طرز تهیه
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک تابه مستطیل پیرکس را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. ماکارونیها را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس ماکارونیها را داخل قابلمه بازگردانید.
 - در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. قارچها، پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. آنها را 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قارچها برشته و طلایی شوند. آنها را مدام هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
 - در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد، جوزهندی و فلفل را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کنید آنها را تا زمانی روی حرارت قرار دهید که مایه غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و بلوچیز را اضافه کنید. هم بزنید تا پنیر آب شود.
 - مخلوط پنیر و قارچها را به ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط پاستا را در یک ظرف پیرکس بریزید و روی آنها گردوی بوداده و خرد شده بریزید.
 - ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پاستا کاملا برشته شود.
 
ارزش غذایی
- کالری: 415
 - چربی: 17 گرم
 - کلسترول: 25 میلیگرم
 - کربوهیدرات: 51 گرم
 - فیبر: 4 گرم
 - قند: 5 گرم
 - پروتئین: 16 گرم
 - سدیم: 313 میلیگرم
 - پتاسیم: 383 میلیگرم
 - کلسیم: 202 میلیگرم
 - آهن: 3 میلیگرم