خورشت بادمجان یکی از خوشمزهترین و پر طرفدارترین خورشهای ایرانی است که اکثر افراد آن را با میل و اشتیاق میل میکنند. این خورشت را میتوان هم با مرغ و هم با گوشت تهیه و سرو کرد. برای پخت این خورشت خوشمزه که طرفداران زیادی هم دارد، دستور پختهای مختلفی وجود دارد که امروز ما در این پست طرز تهیه این خورشت را با مرغ در اختیار شما قرار میدهیم.
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان
- 750 گرم گوشت گوسفندی بدون استخوان
- 10 عدد بادمجان قلمی
- 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده
- 4 یا 5 عدد گوجه فرنگی متوسط
- یک دوم پیمانه غوره بدون دانه
- یک دوم پیمانه آبغوره
- نصف پیمانه رب گوجه فرنگی
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه خورشت بادمجان
گوشتتان را تکه تکه کنید و آن را بشویید. گوشتها را درون یک تابه بریزید و آنها را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملا به روغن بیفتد.
پیاز سرخ شده را به همراه 3 لیوان آب و کمی فلفل داخل یک قابلمه بریزید وآن را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به آرامی بپزند.
بادمجانها را بشویید سپس پوست آنها را بگیرید و روی آنها یک شکاف کوچک ایجاد کنید و در یک کاسه آب نمک قرار دهید. بعد از گذشت 20 دقیقه آنها را در آبکش قرار دهید تا آب بادمجانها کشیده شود.
بادمجانها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند. بعد از اینکه بادمجانها سرخ شدند، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت پخته شد، به مدت ده دقیقه بادمجانها را کنار گوشت قرار دهید. آبغوره و نمک را نیز اضافه کنید. بعد از اینکه خورشتتان جا افتاد بادمجانها را به همراه گوجه فرنگیهای حلقهای و سرخ شده تزیین کنید.
اگر تمایل داشتید میتوانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.