امروز با یک غذای شیک و خوشمزه از غذاهای تُرکی در خدمت شما عزیزان هستیم. بادمجان کبابی شکمپر مناسب برای مهمانیها است. با سرآشپز روزچین همراه باشید.
اسم این غذا از روی ظاهر آن گرفته شده است. یک غذای سریع و درعینحال خوشمزه که در آن ترکیبی از گوشت، پیاز، فلفل سبز، انواع ادویه و بادمجان وجود دارد. غذای سریع این هفتۀ ما را حتماً امتحان کنید.
طرز تهیه بادمجان کبابی شکم پر
یک غذای سریع و در عین حال خوشمزه
مواد لازم:
- بادمجان: دو عدد بزرگ
- گوشت: 350گرم
- فلفل سبز: 3 عدد
- سس فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع: به مقدار لازم
- سیر: دو حبه
- پیاز خردشده: یک عدد
- گوجهفرنگی رندهشده: سه عدد
- سس گوجهفرنگی
- پودر فلفل گوشتی: یک قاشق چایخوری
- زیره: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: یک قاشق چایخوری
- آب داغ: یک پیمانه
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه
از خود پذیرایی کنید
برای تهیه بادمجان کبابی در ابتدا بادمجانهای خود را از دو طرف برش دهید تا دو انتهای بادمجان صاف شوند و بتوانند روی بشقابها قرار گیرند. سپس پوست بادمجانها را به شکلی که در ویدئوی زیر نشان داده میشود برش دهید. بعد آن را از وسط نصف کرده و داخل آنها را خالی کنید. دقت کنید دیوارههای بادمجان خیلی نازک نشوند. بعد از اینکه هر دو بادمجان را بهصورت گفته شده درآوردید، آنها را به مدت 20 دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا مزۀ تلخی بادمجان از بین برود.
در این حین شما هم محتویات داخل بادمجان کبابی را حاضر کنید. برای این کار در ابتدا نصف فنجان روغن مایع را داخل تابه ریخته و داغ کنید. سپس پیازهای خردشده را داخل روغن داغ بریزید. کمی نمک زده و سرخ کنید. مقداری گوشتِ ریزِ خردشده داشتید. آنها را اضافه کنید. ازآنجاییکه فرصت دیگری برای پخت مواد داخل بادمجانها نیست، پس دقت کنید که گوشتها خوب پخته باشند.
بعد از اینکه گوشتها پختن، فلفل سبز خردشده را اضافه کنید. یک قاشق سس فلفل قرمز را هم ریخته و هم بزنید. در آخر هم دو حبه سیر خردهشده را اضافه کرده و سرخ کنید. بعد از اینکه مواد خوب پختن، نوبت گوجههای رندهشده و ادویه است. پودر فلفل گوشتی، زیره، آویشن و نمک را ریخته، مواد را هم بزنید. در آخر یک فنجان آب داغ ریخته و درِ ظرف را بگذارید تا مواد طمع همدیگر را بگیرند. در این زمان بادمجانها را از آب نمک درآورده و خشک کنید. سپس در روغن داغ، کبابی سرخ کنید. مواظب باشید نسوزند. بعد از اینکه بادمجانها را سرخ کردید و محتویات داخل آنها نیز حاضر شد، بادمجانها را روی ظرفی چیده و داخل آنها را با این مواد پر کنید. حالا نوبت تهیه سس بادمجان کبابی است. برای این کار نصف فنجان روغن مایع، رب گوجهفرنگی و یک لیوان آب گرم را داخل ظرفی ریخته و روی گاز هم بزنید (به ویدئو مراجعه کنید). بعد از حاضرشدن سس، آن را داخل ظرف بادمجانها ریخته و چند قاشق از سس را روی بادمجانها بریزید و داخل فر داغ قرار دهید. برای جلوگیری از سوختن و خشکشدن گوشتها، روی بادمجانها برشهای گوجهفرنگی قرار دهید. بادمجان کبابی شکمپر ما آماده است. نوش جان.
دیدن ویدئوی آموزشی را از دست ندهید.