ماهان شبکه ایرانیان

ماسالای جگر؛ غذای تند و تیز هندی

ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست می‌شود، طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است به نظر می‌آید این غذا طبع سردی داشته باشد، ولی با اضافه شدن ادویه جات و به خصوص زنجفیل که طبعی به شدت گرم دارد، این غذا به طبعی متعادل می‌رسد.

وب سایت سر آشپز پاپیون: ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست می‌شود، طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است.

  • جگر 500 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • چاشنی سیر و زنجفیل 3 قاشق غذا خوری
  • ماست‏ 1 پیمانه
  • روغن1/2 پیمانه
  • پودر فلفل قرمز چیلی 2 قاشق غذا خوری
  • زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چای خوری

ماسالای جگرطرز تهیه:

  1. جگر را به تکه‌های 2 یا 3 سانتی خرد کنید و 4 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید
  2. یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید.
  3. سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید
  4. سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید
  5. جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بگذارید بپزد6
  6. در آخر تمامی ادویه‌های پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید

سایر نکات:

به نظر می‌آید این غذا طبع سردی داشته باشد ولی با اضافه شدن ادویه جات و به خصوص زنجفیل که طبعی به شدت گرم دارد، این غذا به طبعی متعادل می‌رسد. این غذا را با پلو و نان سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان