وب سایت سر آشپز پاپیون: ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست میشود، طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است.
- جگر 500 گرم
- پیاز 2 عدد
- چاشنی سیر و زنجفیل 3 قاشق غذا خوری
- ماست 1 پیمانه
- روغن1/2 پیمانه
- پودر فلفل قرمز چیلی 2 قاشق غذا خوری
- زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
- نمک 1 قاشق چای خوری
- ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- جگر را به تکههای 2 یا 3 سانتی خرد کنید و 4 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید
- یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید.
- سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید
- سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید
- جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بگذارید بپزد6
- در آخر تمامی ادویههای پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید
سایر نکات:
به نظر میآید این غذا طبع سردی داشته باشد ولی با اضافه شدن ادویه جات و به خصوص زنجفیل که طبعی به شدت گرم دارد، این غذا به طبعی متعادل میرسد. این غذا را با پلو و نان سرو کنید.