ماهان شبکه ایرانیان

غذای ملل؛ طرز تهیه یک غذای سریع؛ اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا

سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. سرآشپز ما این بار برای علاقه‌مندان به غذاهای فرنگی اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا را تدارک دیده است که خیلی سریع و به‌راحتی در منزل طبخ می‌شود. گزینۀ مناسبی برای اوقاتی است که حوصلۀ دستور‌پخت‌های طولانی و پر از جزئیات را ندارید.

غذای ملل؛ طرز تهیه یک غذای سریع؛ اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا

سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. سرآشپز ما این بار برای علاقه‌مندان به غذاهای فرنگی اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا را تدارک دیده است که خیلی سریع و به‌راحتی در منزل طبخ می‌شود. گزینۀ مناسبی برای اوقاتی است که حوصلۀ دستور‌پخت‌های طولانی و پر از جزئیات را ندارید.

اسپاگتی یا همان ماکارونی خودمان همیشه غذای مطلوبی بوده و هست. راز تنوع و جذابیت یک اسپاگتی لذیذ سس آن است. اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا به دلیل سس ویژه‌ای که دارد «کاربونا» نامیده شده است. سسی که در‌عین‌سادگی خوشمزه است.

مواد لازم برای طبخ اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا

  • اسپاگتی: 200 گرم
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • بیکن گوساله یا گوسفند: 70 گرم
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌دوم پیمانه (50 گرم)
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده: به مقدار لازم
اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا
اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا

روش طبخ اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا

زمان پخت اسپاگتی‌های مختلف، متفاوت است. اسپاگتی را مطابق دستورِ روی بسته‌بندی، در آب جوش و کمی نمک بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید. در این شیوه اسپاگتی یا ماکارونی رشته‌ای را نصف نمی‌کنند تا شکل سنتی اسپاگتی حفظ شود. اسپاگتی را به‌آرامی در آب جوش بگذارید تا نرم شود و کامل در آب قرار بگیرد.

بیکن‌ها را به‌صورت قطعات کوچک خرد کنید.

کمی روغن زیتون روی حرارت ملایم قرار دهید و بیکن‌های خرد‌شده را در آن تفت دهید تا برشته شوند.

حالا اسپاگتی آبکش‌شده را به بیکن‌ها اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد از یک تا دو دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند. حالا پنیر پارمزان رنده‌شده را اضافه و کاملاً مخلوط کنید. کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید تا سس شما خوش‌عطر و طعم شود.

در این مرحله سس را به اسپاگتی اضافه و کاملاً مخلوط کنید. تخم‌مرغی که در سس هست با گرمای اسپاگتی پخته می‌شود. اگر دوست دارید اسپاگتی شما کمی نرم و آب‌دار باشد مقداری از آب باقی‌مانده از پخت اسپاگتی را به آن اضافه و مخلوط کنید.

اسپاگتی را بلافاصله در ظرف دلخواه بریزید و مقداری پنیر پارمزان رویش رنده و کمی هم فلفل سیاه رویش آسیاب در صورت تمایل با کمی گشنیز یا جعفری خرد‌شده سرو کنید.

دیدن ویدئوی آموزش اسپاگتی ایتالیایی با سس کاربونارا را از دست ندهید.

نوش جان!

 

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان