ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر پستوی قرمز

سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که غذای زیادی می‌توان با آن تهیه کرد و تک تک آن غذاها خوش طعم و پرطرفدار باشند

طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر پستوی قرمز

سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که غذای زیادی می‌توان با آن تهیه کرد و تک تک آن غذاها خوش طعم و پرطرفدار باشند. در این بین سیب زمینی سرخ شده از مجبوبیت خاصی برخوردار است و سیب زمینی تنوری در جایگاه دوم قرار دارد. در این مطلب به طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر می‌پردازیم که در پخت آن از پنیر پستوی قرمز کمک می‌گیریم. با پخت این غذا می‌توانید با طعم‌های جدید و خوشمزه از خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید و دور هم از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر

  • 200 گرم پنیر پستوی قرمز
  • 600 گرم سیب زمینی پخته 
  • 1 عدد تخم مرغ
  • یک چهارم قاشق چایی خوری پودر سیر 
  • 3 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده 
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 30 گرم پودر پنیر پارمسان
  • 1 قاشق سوپ خوری سس خردل 
  • آرد گندم به مقدار لازم
  • 3 عدد تخم مرغ هم زده
  • پودر سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر

طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر

پنیر پستوی قرمز را به صورت خلالی برش دهید طوری که طول آن‌ها بین 4 تا 5 سانتی‌متر و قطر آن‌ها یک سانتی‌متر باشد.

پوست سیب زمینی‌های آب پز شده را بگیرید و آن‌ها را رنده کنید سپس تخم مرغ، پودر سیر، جعفری، پنیر پارمسان و سس خردل را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و آن‌ها را با هم خوب ورز دهید تا کاملا یک دست شوند. 

اگر احساس کردید که موادتان شل است کمی پودر سوخاری به آن اضافه کنید و دوباره آن‌ها را با هم ورز دهید.

مقداری از مایه کراکتتان بردارید و آن را به شکل دایره‌ای فرم دهید و تکه‌ای از پنیر پستوی قرمز را داخل آن قرار دهید و مایه سیب زمینی از مایه کروکت مقداری بردارید و به شکل دایره فرم دهید و یک قطعه پنیر پستوی قرمز داخل آن بگذارید.

مایه سیب زمینی را دور آن رول کنید و درون آرد گندم ، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

کراکت‌ها را به صورت گرم در کنار سس دلخواه سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان