ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کاناپ گرم کممبر

برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هایتان می‌توانید از غذاهای جدید و فینگرفودهای خوشمزه کمک بگیرید و طعمی فراموش نشدنی را برای مهمانان عزیزتان رقم بزنید

برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هایتان می‌توانید از غذاهای جدید و فینگرفودهای خوشمزه کمک بگیرید و طعمی فراموش نشدنی را برای مهمانان عزیزتان رقم بزنید. با کمک پنیر می‌توانید هزاران غذا و فینگر فود با طعم‌های عالی تهیه کنید و از آشپزی لذت ببرید و دوستان و خانواده‌تان نیز یک غذای خوب و عالی میل کنند. در این مطلب توجه شما را به طرز تهیه کاناپ گرم کممبر جلب می‌کنیم. 

مواد لازم برای تهیه کاناپ گرم کممبر

  • 1 عدد  نان باگت
  • 50 گرم کره
  • 1 قاشق سوپ خوری اوریگانو
  • 8 ورق بیکین گوساله
  • 2 عدد پیاز درشت و خلالی خرد شده  
  • 200 گرم  پنیر کممبر ورقه‌ای برش زده شده 200 گرم

طرز تهیه کاناپ گرم کممبر

طرز تهیه کاناپ گرم کممبر

یک تابه در دار را روی گاز قرار دهید، درون آن مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس بیکن‌ها را درون آن سرخ کنید و بعد آن‌ها را از تابه خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.

خلال‌های پیاز را به تابه اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا پیاز آب بیاندازد و روی حرارت ملایم، نرم و کاراملی شود.

در طول این مدت مرتب پیاز را هم بزنید تا ته نگیرد و هنگامی که به رنگ کاراملی درآمد با مقداری نمک و فلفل و نیمی از اوریگانو آن را مزه‌دار کنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

نان‌های باگت را به صورت ورقه‌ای برش بزنید و روی برش‌ها مقداری کره بمالید و پودر اوریگانو بپاشید و در سینی فر بچینید.

فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید و سینی نان‌ها را داخل فر قرار دهید  سپس به آن 8 دقیقه فرصت دهید تا برشته شود.

سینی نان را خارج کنید و روی هر یک از نان‌ها یک برش بیکن گوساله، یک برش پنیر کممبر و مقداری پیاز کاراملی قرار دهید و آن را به صورت گرم سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان