برای مهمانیها و دورهمیهایتان میتوانید از غذاهای جدید و فینگرفودهای خوشمزه کمک بگیرید و طعمی فراموش نشدنی را برای مهمانان عزیزتان رقم بزنید. با کمک پنیر میتوانید هزاران غذا و فینگر فود با طعمهای عالی تهیه کنید و از آشپزی لذت ببرید و دوستان و خانوادهتان نیز یک غذای خوب و عالی میل کنند. در این مطلب توجه شما را به طرز تهیه کاناپ گرم کممبر جلب میکنیم.
مواد لازم برای تهیه کاناپ گرم کممبر
- 1 عدد نان باگت
- 50 گرم کره
- 1 قاشق سوپ خوری اوریگانو
- 8 ورق بیکین گوساله
- 2 عدد پیاز درشت و خلالی خرد شده
- 200 گرم پنیر کممبر ورقهای برش زده شده 200 گرم
طرز تهیه کاناپ گرم کممبر
یک تابه در دار را روی گاز قرار دهید، درون آن مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس بیکنها را درون آن سرخ کنید و بعد آنها را از تابه خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.
خلالهای پیاز را به تابه اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا پیاز آب بیاندازد و روی حرارت ملایم، نرم و کاراملی شود.
در طول این مدت مرتب پیاز را هم بزنید تا ته نگیرد و هنگامی که به رنگ کاراملی درآمد با مقداری نمک و فلفل و نیمی از اوریگانو آن را مزهدار کنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
نانهای باگت را به صورت ورقهای برش بزنید و روی برشها مقداری کره بمالید و پودر اوریگانو بپاشید و در سینی فر بچینید.
فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید و سینی نانها را داخل فر قرار دهید سپس به آن 8 دقیقه فرصت دهید تا برشته شود.
سینی نان را خارج کنید و روی هر یک از نانها یک برش بیکن گوساله، یک برش پنیر کممبر و مقداری پیاز کاراملی قرار دهید و آن را به صورت گرم سرو کنید.