وبسایت سرآشپز پاپیون: این سالاد خوشمزه از آن دسته سالادهای تابستانی است که هم غذا هستند و هم پیش غذا. پس میتوانید به عنوان یک شام سبک تابستانی آن را میل کنید.
مواد لازم
فیله مرغ 1 کیلوگرم
کاهو پیچ یا فرانسوی 500 گرم
پیازچه 2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل دلمه ای نارنجی 1 عدد
گشنیز خرد شده 1/4 پیمانه
جوانه گندم 1/2 پیمانه
تخمه آفتابگردان 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
مواد لازم برای سس :
روغن کنجد 2 قاشق سوپ خوری
سس خردل 1/2 پیمانه
سرکه سیب 2 قاشق چای خوری
سیر له شده 2 حبه
عسل 3 قاشق سوپ خوری
سس قرمز تند 2 قاشق چای خوری
دانه کنجد 2 قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین 3/4 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
1. در تابه مقداری روغن بریزید و تکههای مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس دو طرف آنها را داخل تابه سرخ کنید.
2. همه مواد برای سس را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس کمی غلیظ شود، سپس آن را داخل یک ظرف مناسب بریزید و تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید
3. کاهو را شسته و خرد کنید. پیازچهها را بعد از شست و شو خرد کنید. فلفل دلمهایها را هم بعد از شست و شو خرد کنید. سبزیها را همراه با گشنیز خرد شده، جوانه گندم، تکههای مرغ و مغز تخمه را روی سالاد قرار دهید.