این بار میخواهیم لذت خوردن یک نان ترد و خوشمزه همراه با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا و کلی چاشنیهای خوشمزه دیگر را تجربه کنیم. نان مارگاریتا با پنیر موزارلا را میتوانید به عنوان یک عصرانه یا پیش غذا میل کنید. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا
- 200 گرم پنیر موزرالای توپی کاله
- 50 گرم گوجه فرنگی خشک
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 1 حبه سیر له شده
- 3 قاشق چایخوری روغن زیتون
- 250 میلیلیتر آب ولرم
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 2 قاشق چایخوری مایه خمیر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق سوپخوری آویشن
- 1 قاشق سوپخوری پودر سیر
- 450 گرم آرد
- 70 گرم زیتون سبز حلقهای خرد شده
رومال
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 2 قاشق سوپخوری ریحان ریز خرد شده
- 1 حبه سیر ریز خرد شده
- 1 قاشق سوپخوری شیر
- 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
طرز تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا
پنیر موزرالا را داخل صافی بریزید و اجازه دهید نیم ساعت بماند تا آب اضافی آن خارج شود. مقداری آب نیز روی گوجه فرنگیهای خشک بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند و آنگاه آبکش کنید و با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه و سیر آن را مزهدار کنید.
آب ولرم، شکر و مایه خمیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. نمک، آویشن، پودر سیر و روغن زیتون را اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی تهیه شود.
خمیر را 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر لطیف و کشدار شود.
سپس خمیر را داخل ظرفی تمیز و چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
پس از این مدت خمیر را خارج و کمی دیگر روی سطح کار آرد پاشی شده ورز دهید و به صورت گلولههای مساوی چانهگیری کنید.
هر قسمت را با کمک انگشتان دست به شکل دایره باز کنید و یک عدد برش گوجه فرنگی مزه دار شده، مقداری زیتون حلقهای و یک عدد موزارلای توپی روی آن قرار دهید و لبههای خمیر را به سمت هم بکشید و به هم بچسبانید.
بقیه خمیرها را نیز به همین ترتیب آماده و در ظرف یا قالب نسوز با نیم سانتی متر فاصله در کنار هم بچینید.
مواد رومال را با هم مخلوط و روی نانها بمالید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید نانها 15 دقیقه دیگر استراحت کنند.
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نانها کاملا طلایی شوند.