ماهان شبکه ایرانیان

پاستا فتوچینی با سس قارچ راحت و لذیذ

پاستا را مانند تمام پاستا‌هایی که درست می‌کنید برای ۸ الی ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دادده و سپس آبکش کنید.

سرویس سبک زندگی فردا:  پاستا یکی از خوشمره‌ترین غذا‌هایی است که می‌توانید به راحتی با دستور‌های مختلفی در خانه‌تان درست کنید. به نقل از سیمرغ پاستا فتوچینی با سس قارچ یکی از این مدل‌های است که در ادامه طرز تهیه آن را برای شما می‌گوییم.

 

پاستا فتوچینی با سس قارچ راحت و لذیذ


مواد لازم برای تهیه پاستا فتوچینی با سس قارچ


قارچ برش خورده: 700 گرم
شیر خشک: 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید همه کاره: 3 قاشق غذاخوری
آب سبزیجات یا آب گوشت: 1 فنجان
خامه سبک: ⅓ فنجان
پنیر پارمزان: ½ فنجان
موسیر خرد شده: 1/2 فنجان
سیر خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 3/4 قاشق چایخوری
فلفل تازه: 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس قارچ


پاستا را مانند تمام پاستا‌هایی که درست می‌کنید برای 8 الی 10 دقیقه در آب جوش قرار دادده و سپس آبکش کنید.
در یک تابه روغن را کمی داغ کرده و سیر، آویشن، نمک، فلفل را کمی تفت دهید.
قارچ‌های خرد شده را اضافه کرده و شروع به تفت دادن کنید.
این کار را برای 7 الی 10 دقیقه انجام دهید تا آب قارچ‌ها تبخیر شود.
آردو شیر خشک را با هم مخلوط کرده و درون آب سبزیجات حل کنید.
این مخلوط را به مخلوط قارچ اضافه کرده و برای 1 دقیقه تفت دهید.
پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط را از روی گاز بردارید.
در این مرحله خامه را به سس قارچ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان