قاطی پلوها از غذاهای خودمانی و غیر رسمی هستند که برای انتخاب وعدههای معمولی روزانه انتخاب مناسبیاند. از معروفترین و محبوبترین قاطی پلوها لوبیا پلو است. لوبیا پلو اگه خوب طبخ شود، یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانیست. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک لوبیا پلوی خوش رنگ و طعم را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخکرده
- 4 پیمانه برنج
- 3 پیمانه لوبیا سبز خرد شده
- 400 گرم گوشت چرخکرده
- 3 عدد پیاز متوسط
- 5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه لوبیا پلو
برنج را از قبل خیس کنید.
لوبیاها را خرد کرده و با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کملا پخته شوند.
پیازها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید. لازم نیست به قدری تفت دهید تا پیاز ترد و حالت چیپسی شود.
لوبیاهای پخته شده را آبکش کرده و به پیاز اضافه کنید سپس کمی تفت دهید. بعد از حدود 5 دقیقه گوشت چرخکرده را به لوبیا اضافه کنید و باز تفت دهید.
در یک تابه به صورت جداگانه رب گوجه را با مقداری روغن، نمک، فلفل و دارچین تفت دهید و به مواد لوبیا اضافه کنید.
یک قابلمه برداشته و برنج خیس خورده شده را با کمی نمک و روغن بجوشانید. سپس آبکش کنید.
کف قابلمه را کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقهتان را کف قابلمه بچینید. برنج و مواد لوبیا پلو را مخلوط کرده، داخل قابلمه بریزید. مقداری روغن لابهلای برنج بریزید و در قابلمه را ببندید تا دم بکشد.
بعد از حدود 20 دقیقه برنج دم میکشد. لوبیا پلو آماده است. در ظرفی مناسب سرو کرده و همراه با سالاد شیرازی یا ماست نوش جان کنید.