بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی است که از نظر طعم و بافت مشابه پنیر خیکی و کوزهای کشورمان است. این پنیر به دلیل رگههای آبی که در بافت آن وجود دارد به پنیر رگه آبی نیز معروف است. رگههای آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنی سیلیوم راکفورتی در آن ایجاد میشود. طعم قوی و بوی تند بلوچیز، آن را از سایر پنیرها متمایز میکند. به علاوه از این پنیر برای تهیه انواع سس و دیپ، ساندویچ و غذاهای گوشتی استفاده میشود. بلوچیز را میتوان به همراه یک تکه نان تازه، نان جو، کراکر و یا با انجیر تازه، زیتون و یا آلوی خشک استفاده نمود. در این مطلب به طرز تهیه تارتلت بلوچیز میپردازیم.
غداهایی مانند لازانیا، پیتزا و سیب زمینی تنوری با استفاده از بلوچیز طعم بهتری پیدا میکنند.
مواد لازم برای تهیه تارتلت بلوچیز
- 1 عدد پیاز خلالی
- 5 عدد قارچ نگینی خرد شده
- 100 گرم کنسرو ذرت
- 1 قاشق چایی خوری اورگانو
- 100 گرم ژامبون پرنس سولیکو
- 100 گرم پنیر بلوچیز کاله
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- تارتلت آماده 15 تا 20 عدد
- برگ ریحان به میزان لازم
- گوچه فرنگی مینیاتوری چهار قاچ شده به تعداد لازم
- پنیر بلوچیز مثلثی خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه تارتلت بلوچیز
پیاز را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
قارچ، ذرت و اورگانو را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود. سپس ژامبون را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
مخلوط را از روی حرارت بردارید و پنیر بلوچیز کاله را به آن اضافه کنید سپس آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. داخل تارتلتها را از مخلوط پر کنید.
تارتلتها را در ظرف مورد نظر بچینید سپس با برگ ریحان، گوجه فرنگی مینیاتوری و با برشی از پنیر بلوچیز مثلثی خرد شده آنها را تزیین و سپس آن را سرو کنید.