وبسایت شور و شیرین: آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است.
ماهی را به گونهای که شکم ماهی سمت خودمان باشد روی تخته کار قرار دهید. آنگاه بوسیله نوک چاقو زیر شکم ماهی را از قسمت سر تا انتهای دم برش دهید.
سپس داخل شکم را کاملا تخلیه کنید.
حالا قسمت کمر ماهی را با چاقو به ضخامت کمتر از نیمسانتیمتر برش بزنید و از قسمت دم تا پشت سر ماهی ادامه دهید.
اینک با نوک چاقو خط وسط دو فیله را برش دهید به گونهای که چاقو روی سطح استخوان را لمس کند، به کمک انگشتان فیله را به آرامی از سطح استخوان جدا کنید.
سپس ماهی را از سمت بغل روی تخته کار قرار دهید و چاقو را از قسمت کمر داخل کرده به گونهای که نوک چاقو از قسمت شکم بیرون زده شود و به این ترتیب فیله را به طور کامل از استخوان جدا سازید.
حالا فیله را از قسمت دم ماهی به گونهای که آسیبی به استخوان نرسد جدا سازید.
اکنون آن قسمت از فیله که به آبششها متصل است را نیز جدا سازید.
حالا فیله بدست آمده را از خط وسط برش دهید.
سپس پوست ماهی را با دستانتان نگه دارید و با چاقوی تیز آن را از گوشت جدا نمائید.
اینک فیله را به اندازه دلخواهتان برش دهید.
برای مشاهده عکس در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید