آموزش تـخصصی فیله کردن ماهی شیر

ماهی را به گونه‌ای که شکم ماهی سمت خودمان باشد روی تخته کار قرار دهید. آن‌گاه بوسیلة نوک چاقو زیر شکم ماهی را از قسمت سر تا انتهای دم برش دهید. سپس داخل شکم را کاملا تخلیه کنید. حالا قسمت کمر ماهی را با چاقو به ضخامت کمتر از نیم‌سانتی‌متر برش بزنید.

آموزش تـخصصی فیله کردن ماهی شیر

تحریریه زندگی آنلاین - کیان رنجبر :

ماهی را به گونه‌ای که شکم ماهی سمت خودمان باشد روی تخته کار قرار دهید. آن‌گاه بوسیلة نوک چاقو زیر شکم ماهی را از قسمت سر تا انتهای دم برش دهید. سپس داخل شکم را کاملا تخلیه کنید. حالا قسمت کمر ماهی را با چاقو به ضخامت کمتر از نیم‌سانتی‌متر برش بزنید و از قسمت دم تا پشت سر ماهی ادامه دهید. اینک با نوک چاقو خط وسط دو فیله را برش دهید به گونه‌ای که چاقو روی سطح استخوان را لمس کند، به کمک انگشتان فیله را به آرامی از سطح استخوان جدا کنید. سپس ماهی را از سمت بغل روی تختة کار قرار دهید و چاقو را از قسمت کمر داخل کرده به گونه‌ای که نوک چاقو از قسمت شکم بیرون زده شود و به این ترتیب فیله را به طور کامل از استخوان جدا سازید حالا فیله را از قسمت دم ماهی به گونه‌ای که آسیبی به استخوان نرسد جدا سازید. اکنون آن قسمت از فیله که به آبشش‌ها متصل است را نیز جدا سازید. حالا فیلة بدست آمده را از خط وسط برش دهید. سپس پوست ماهی را با دستانتان نگه دارید و با چاقوی تیز آن را از گوشت جدا نمائید. اینک فیله را به اندازة دلخواهتان برش دهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان