کیک قیفی یک دسر و خوراکی خوشمزه است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم به راحتی خورده میشود. به خاطر همین این کیک برای مراسم و جشنهای کودکانتان گزینه مناسب و شیکی است. برای تهیه این کیک میتوانید به جای خامه از یک اسکوپ بستنی برای تزیین آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک قیفی با خامه
- 2 عدد تخم مرغ
- 150 گرم شکر (نرم و دانه ریز)
- یکچهارم قاشق چایخوری وانیل
- 150 گرم کره (ذوب شده)
- 150 گرم آرد گندم (الک شده)
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یکهشتم قاشق چایخوری نمک
- میکی کن سوربن (دلیس) به تعداد لازم
- 350 گرم مینارین قنادی منجمد پمینا
- ترافل مقداری برای تزیین
طرز تهیه کیک قیفی با خامه
فر را از 15 دقیقه قبل روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. مینارین قنادی منجمد پمینا را در دمای محیط قرار دهید تا از حالت انجماد خارج شود. سپس آن را 7 تا 10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.
در ظرفی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا به صورت گرم درآید، سپس کره را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.
در ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و دو بار الک کنید. سپس آن را به کرم آماده شده بیافزایید و با لیسک خوب هم بزنید.
کف قالبهای مینی مافین (متناسب با اندازه مینی کنها) را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک را داخل قالبها بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزند.
پس از پخت کیک، آنها را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای محیط خنک شوند. سپس هر کدام از کیکها را داخل مینی کن سوربن قرار دهید و روی هر کدام را با مینارین قنادی فرم گرفته بپوشانید.
روی خامه مقداری ترافل بریزید و سرو کنید.