سرویس سبک زندگی فردا: دسر پاناکوتا از بیش از 50 درصد شیر تازه و خامه تازه گاو تهیه میشود. به نقل از بیتوته این دسر زمانی کشف شد که چوپانهای کوهپایههای پپه مننته ایتالیا شیر گاوهایشان را دوشیده و میگذاشتند خامه آن سفت شود. با گذشت زمان این میان وعده به یک دسر کامل، خوش طعم و ملایم تبدیل شد. دسر پاناکوتا از خامه، شیر و کاراگینان که یک عصاره ژلاتینی طبیعی گیاهی است، درست میشود. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه پاناکافی کارامل و گزیدهای از خواص قهوه را بیان کنیم.
پاناکافی کارامل یک نوشیدنی بسیار خوشمزه است که با پاناکوتا، قهوه، شکلات سفید، سس کارامل و شیر درست میشود. این نوشیدنی به دلیل داشتن قهوه دارای خواص بسیاری است. قهوه حاوی منیزیم و پتاسیم است که این مواد معدنی در تنظیم سطح قند خون، کاهش مصرف شیرینی، استفاده صحیح بدن از انسولین و سوزاندن چربی در بدن تاثیر مثبت و بسزایی دارد.
قهوه خطر ابتلا به سرطان، سکته مغزی و سرطان پروستات را به میزان 20 درصد کاهش داده، همچنین افزایش میزان کافئین در خون بیماریهای اعصاب از جمله آلزایمر و افسردگی را کاهش میدهد، اما در نظر داشته باشید که بدن در حالت عادی 200 میلیگرم کافئین را میتواند دریافت کند؛ بنابراین مصرف بیش از حد قهوه میتواند مشکل ساز باشد.
مواد لازم برای پاناکافی کارامل:
پاناکوتا 200 گرم
شیر 200 میلی لیتر
فندق بوداده خردشده 20 گرم
شکلات سفید رنده شده 100 گرم
قهوه دم کشیده 150 میلی لیتر
سس کارامل 2 قاشق سوپخوری
میلک فوم به مقدار لازم
دارچین پودرشده یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه پاناکافی کارامل:
در ظرفی، شیر و پاناکوتا را بریزید و با یکدیگر مخلوط کرده سپس فندق و شکلات سفید را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
در ظرفی جداگانه، قهوه و سس کارامل را با یکدیگر مخلوط کنید.
مقداری از مخلوط پاناکوتا را کف لیوان مورد نظر بریزید سپس مخلوط قهوه را روی آن ریخته و مقداری میلک فوم روی آن اضافه کنید.
پاناکافی کارامل را با دارچین تزیین و به صورت گرم سرو کنید.