سرویس سبک زندگی فردا: این چیپس برخلاف چیپسهای سیبزمینی، سرشار از ویتامین هستند و به نقل از فوت و فن با خوردن آنها کلی ویتامین به بدن خود میرسانید.
تعداد: دو پیمانه
زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
یک عدد کدو حلوایی متوسط حدود 450 گرم
دو قاشق چایخوری مخلوط سبزیجات خرد شده
4 قاشق چایخوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
فر را با دمای 250 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی فر را در ردیف متوسط قرار دهید.
کدو حلوایی را پوست بگیرید و آن را از وسط دونیم کنید. تخمههای کدو را خارج کنید و کنار بگذارید.
آنها را به قطعاتی با ضخامت 1/8 اینچ برش دهید. سپس آنها را درون یک کاسه بزرگ بریزید و سبزیجات، روغن زیتون و نمک را به آنها اضافه کنید.
دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. چیپسهای کدو را درون سینی بچینید و به مدت یک ساعت در فر بپزید تا کاملا خشک و برشته شوند. سپس آنها را برگردانید و طرف دیگر را نیز یک ساعت دیگر بپزید. فر را تا 200 درجه فارنهایت کم کنید و دوباره یک ساعت دیگر بپزید و سپس فر را خاموش کنید.
این چیپسها را تا یک هفته میتوانید نگهدارید.