برترین ها: غذاهای شکم پر انواع مختلفی دارند که احتمالا اکثر آن ها را امتحان کرده اید. بادمجان و کدو و فلفل دلمه ای و ... حتی بعضی میوه های شکم پر هم به عنوان دسر سرو میشوند مثل دلمه سیب که طرز تهیه آن را قبلا آموزش داده ایم. اما در این مطلب طرز تهیه فلفل سبز شکم پر را آموزش میدهیم که یک شکم پرِ متفاوت و خوشمزه است.
*نکته: نمک کوشر نمکی با دانه های درشت تر و زبرتر از نمک معمولی (یا همان نمک نمکدان)است. در واقع نمک کوشر همان نمک آشپزخانه است که معمولا از آن برای مزهدار کردن گوشت قبل از پختن استفاده میشود.
در صورت باز نشدن ویدئو بر روی لینک زیر کلیک کنید