پنیر موزارلا، پنیری ایتالیایی و سرشار از کلسیم است. این پنیر کم نمک، برای همه ردههای سنی با هر نوع رژیم غذایی گزینه مناسبی به شمار میرود و چربی پایین آن، محبوبیتش را در میان افرادی که رژیم غذایی سالم را میپسندند بالا برده است. در ادامه این مطلب طرز تهیه موزارلا سوخاری را خواهید خواند؛ عصرانهای با پنیری موزارلا که با خاصیتهای فراوانش، بخش زیادی از نیازهای غذایی روزانه بدنتان را تامین میکند.
مواد لازم
- پنیر موزارلا: 300 گرم (خرید پنیر موزارلا کاله از دیجیکالا)
- ارد سوخاری: 1و نیم پیمانه
- ارد سفید: دو سوم پیمانه
- تخم مرغ: 2عدد
- روغن: جهت سرخ کردن
- سس فلفل: به میزان لازم
- سس پستو: به میزان لازم
طرز تهیه موزارلا سوخاری
در یک ظرف تخم مرغ را هم بزنید. پنیر موزارلا را در آرد سفید بغلتانید و سپس آن را به کاسه تخم مرغ وارد کنید و بعد از آن در آرد سوخاری بغلتانید.
بعد از آغشته کردن پنیر به تخم مرغ و آرد، تکههای پنیر را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از نیم ساعت پنیرها را از یخچال بیرون بیاورید و در روغن داغ سرخ کنید.
موزارلا سوخاری شما آماده است. در صورت تمایل میتوانید آن را با سس دلخواهتان سرو کنید. پیشنهاد ما به شما، سرو کردن این عصرانه با سس پستو است.
طرز تهیه سس پستو
سس پستو، از سسهای محبوب ایتالیایی است. ریحان و سیر در این ترکیب، رایحه و طعم ویژهای را برای آن ایجاد کرده و میتوانید از این سس، به عنوان گزینه خوبی برای همراه شدن با موزارلا سوخاری استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس پستو
طرز تهیه سس پستو
برای تهیه این سس، ریحان،گردو، سیرو پنیر پارمسان را در مخلوطکن بریزید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. روغن زیتون را به آن کم کم به سس تهیه شده اضافه نمایید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.