مرضیه ترکمانیان رئیس گروه توسعه صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی به خبرنگار مهر گفت:مراسم داوری مهر اصالت یونسکو از فردا تا روز 16 مرداد در هتل لاله در حضور 5 داور بین المللی که دو ایرانی و سه نفر از چین، عمان و کویت هستند برگزار می شود. این داوران عضو شورای جهانی بوده و داوری آنها به تایید شورای جهانی یونسکو رسیده است.
ترکمانیان بیان کرد: این برنامه هفتمین برنامه بین المللی است که ایران در آن مشارکت دارد و چهارمین برنامه است که ایران میزبان آن شده است. شورای جهانی یونسکو مسابقه ای را در ایران اجرا می کند و ما هم عضو کشورهای غرب آسیا هستیم که متشکل از 18 کشور است و همه آنها نیز آثارشان امسال در ایران داوری می شود.
وی گفت: از ایران نیز 65 اثر در این همایش شرکت می کند و از 18 کشور عضو نیز 16 اثر داوری خواهد شد. علت تعدد آثار ایران هم به این خاطر است که هم ایران میزبانی این برنامه را به عهده دارد و هم اینکه تعداد رشته های صنایع دستی ایرانی نسبت به کشورهای دیگر بیشتر است.
وی افزود: آثار ایرانی ورود پیدا کرده به این مرحله از چهارمین برنامه ملی توسط هفت داور تخصصی انتخاب شده اند و امسال در بخش منسوجات، طراحی لباس هم با پارچه های سنتی آورده ایم.