بیف استروگانف یکی از غذاهای معروف روسی است که در تمام دنیا شناخته شده است. در ایران از سس سفید و خامه برای تهیه بیف استروگانف استفاده میکنند. اما ما قصد داریم بیف استروگانف اصل روسی با سس آرد و خامه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بیف استروگانف
- 1 کیلوگرم فیله گوشت گوساله
- 4 عدد پیاز متوسط
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 1 پیمانه قارچ خرد شده
- 100 گرم خامه تتراپک کاله
- 100 گرم کره
- 2 پیمانه استاک گوشت
- روغن مایع به میزان لازم
- سیب زمینی خلالی سرخ شده به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه بیف استروگانف
ابتدا از شب قبل فیله گوساله را به عرض یکونیم و طول چهار سانتیمتر برش دهید سپس همراه با یکچهارم پیازهای خلال شده و مقداری سویا سس و سرکه بالزامیک و پودر تخم گشنیز داخل یک ظرف مخلوط کرده و درون یخچال قرار دهید تا مزهدار و آماده تفت دادن شود.
بعد گذشت 10 ساعت و مزهدار شدن گوشت، مقداری روغن داخل تابه ریخته و گوشتها را تفت دهید. بعد از گذشت چند ثانیه کره را به گوشت اضافه کنید.
وقتی گوشتها شروع به تغییر رنگ کردند، مابقی پیازها را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. سپس منتظر بمانید تا آب پیازها تبخیر و نرم شوند.
قارچهای خرد شده را به تابه اضافه کنید تا کمی نرم شوند. سپس آرد را اضافه و مواد را سریع هم بزنید. پودر سیر و فلفل را اضافه کرده و به میزان لازم نمک اضافه کنید.
در این مرحله استاک گوشت را اضافه کنید و منتظر بمانید تا آرد و کره و استاک قوام پیدا کرده و غلیظ شوند.
حرارت را ملایم کنید. با مقداری شیر خامه را رقیق کرده و به مواد اضافه کنید.
بعد از گذشت چند دقیقه و مخلوط شدن همه مواد با هم، زیر شعله را خاموش کرده و بیف استروگانف را در ظرفی مناسب با مقداری سیب زمینی خلالی سرو کنید.