به گزارش مهر، خیار منبع غنی از ویتامین های C و K است که مصرف آن موجب تقویت استخوان ها می شود.
ویتامین C نقش مهمی در تشکیل کلاژن، مولفه اصلی رشد ماتریکس استخوان (بخش محکم و سفت بیرونی استخوان)، دارد. این کلاژن همچنین به رشد پوست، مو و ناخن ها هم کمک می کند.
ویتامین K نقش اصلی در پیشگیری از شکستگی استخوان و همچنین بهبود جذب کلسیم در استخوان ها دارد. تحقیقات نشان می دهد مصرف کم ویتامین K با افزایش ریسک شکستگی استخوان مرتبط است.
محققان مصرف زیاد خیار را به همه افراد توصیه می کنند.