هیچ چیز مانند سبک تروپیکال، نماینده مناطق حاره ای و آب و هوای گرم و شرجی، آدم را یاد تابستان نمیاندازد. طرحهای چاپی از برگ های گیاهان و درختان مناطق حارهای گرفته تا موتیفهای رنگارنگ از درختهای نخل و میوههای فصل، همگی یادآور روزهای گرم و بلند و گاهی رخوتانگیز تابستان هستند. اگر به همه اینها، لباسهایی با طرح برگ انجیری و نخل ماداگاسکار را هم اضافه کنیم (حتی استفاده از این طرحها در دکوراسیون) تنها میماند خوردن و آشامیدن به سبک تروپیکال یا حارهای. چرا که نه؟ در این مطلب میخواهیم طرز تهیه دو نوع اسموتی تروپیکال را به کمک میوههایی که در فصل تابستان دسترسی به آنها ساده است آموزش دهیم.
طرز تهیه اسموتی موز و انبه
- انبه: 1 عدد (پوست گرفته و از هسته جدا شده)
- موز: 1 عدد (کاملا رسیده)
- آب پرتقال: نصف فنجان (تازه)
- شیر کم چرب: نصف فنجان
- عسل: 1 قاشق چایخوری
- یخ خرد شده: دو فنجان
انبه، موز، آب پرتقال، ماست، عسل و یخ را همزمان با هم داخل مخلوط کن بریزید تا به ترکیبی صاف و یکدست تبدیل شود. اسموتی شما به همین راحتی آماده است. کافیست با کمی حوصله روی آن را تزیین کنید تا حال و هوای تابستانی شما کامل شود!
طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و کیوی
- توت فرنگی: 16 عدد (درسته، تازه یا یخ زده)
- کیوی: 2 عدد
- ماست کم چرب: دو سوم فنجان
- عسل: یک چهارم فنجان
- تخم کتان: 2 قاشق چایخوری
توت فرنگی، تخم کتان، عسل را داخل مخلوط کن بریزید و برای هر لیوان اسموتی 1/4 فنجان یخ خرد شده اضافه کنید.
کیوی را پوست بگیرید، تکه تکه کنید و داخل مخلوط کن بریزید. سپس ماست را اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط کن مواد را خوب ترکیب کند تا نرم و یکدست شوند. اسموتی خود را قبل از آب شدن یخ بنوشید تا جانتان تازه شود!
طرز تهیه اسموتی اسفناج
- موز: 1 نصفه (یخ زده)
- شیر نارگیل: یک فنجان
- اسفناج: دو فنجان
- دانه چیا: 1/2 قاشق غذاخوری
- نارگیل: 1 قاشق غذاخوری (رنده شده)
تمام مواد به جز نارگیل رنده شده را داخل مخلوط کن بریزید و روی دور تند با هم ترکیب کنید.
پس از سرو اسموتی داخل لیوان، روی آن دانه چیا و نارگیل رنده شده بریزید. اسموتی شما آماده است.