ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بستنی تیرامیسو، بدون تخم مرغ

تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائی‌هاست که به شکل‌های مختلف تهیه میشه. این بستنی دسری بسیار خوشمزه و خوش طعمه و یک راه خوبه برای مصرف بستنی وانیلی باقی مونده تو فریزر.

وب‌سایت همشهری آنلاین: تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائی‌هاست که به شکل‌های مختلف تهیه میشه. این بستنی دسری بسیار خوشمزه و خوش طعمه و یک راه خوبه برای مصرف بستنی وانیلی باقی مونده تو فریزر.

مواد اولیه:

  • آب 150 میلی‌لیتر
  • شکر 150 گرم
  • پنیر ماسکارپونه 250 گرم
  • کرم فرش (یا خامه ترش ) 250 گرم
  • عصاره وانیل یک قاشق چای‌خوری
  • قهوه فوری 3 قاشق چای‌خوری
  • آب داغ 3 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو جهت تزئین
  • بیسکویت (لیدی فینگر) 90 گرم
 
 آشنایی با روش تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

طرز تهیه:

1. آب و 115 گرم از شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت به جوش آورید تا شکر حل شود.

2. اجازه دهید شربت خنک شود و آنرا داخل یخچال قرار دهید.

3. در یک کاسه کرم فرش fraiche یا خامه ترش ، وانیل و پنیر ماسکارپونه را باهم مخلوط کنید.

4. شربت شکر خنک شده را اضافه و خیلی مختصر هم بزنید.

5. قهوه را با آب و شکر باقی مانده حل کنید و اجازه دهید خنک شود.

6. مخلوط کرمی را در یک قالب پلاستیکی به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

7. 2 ساعت که گذشت قالب را بیرون آورید هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید.

8. بعد از این زمان در دستور گفته شده است که بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و آنرا بزنید در حدی که فقط غلظت و ثبات پیدا نماید.
من این آیتم رو برای خودم حذف کردم.

9. به بستنی که باید در فریزر بمونه زمان بیشتری دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود.

10. یک قالب را با نایلون بسته بندی بپوشانید

11. بیسکویت‌ها را دو قسمت کنید.

12. 1/3 از ترکیب کرمی آماده شده را دا خل قالب بریزید و آنرا با لیسک پهن نمایید روی آنرا بیسکویت بچینید و قالب را با ترکیب کرمی و بیسکویت پر نمایید.

13. روی قالب را بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید.

14. برای سرو کردن قالب را بیرون آورید.

15. اجازه دهید بستنی هم دما با محیط شود ( یک زمان کوتاه ).

16. قالب را روی ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا نمایید.

17. روی آنرا پودر کاکائو الک کنید و به تکه‌های دلخواه برش دهید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان