ماهان شبکه ایرانیان

تیرامیسوی ماست و شکلات، دسر خامه‌ای بی نظیر

در بین دسر‌های مختلفی که در کافه‌ها سرو می‌شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین‌ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی‌ها هر ابتکاری که به خرج داده‌اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

ماهنامه کیک و شیرینی: در بین دسر‌های مختلفی که در کافه‌ها سرو می‌شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین‌ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی‌ها هر ابتکاری که به خرج داده‌اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم:

  • خامه: یک پیمانه
    پنیر خامه ای: 190 گرم
    ماست: یک چهارم پیمانه
    دنت شکلاتی: یک دوم پیمانه
    پودر شکر: یک سوم پیمانه
    آب: یک پیمانه
    پودر قهوه: 4 قاشق سوپ خوری
    اسانس بادام: یک قاشق چای خوری
    بیسکویت لیدی فینگر: به مقدار لازم
    خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
    پودر کاکائو: به مقدار لازم

تیرامیسوی ماست و شکلات

طرز تهیه:

  1. خامه را آنقدر بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.
  2. پنیر خامه ای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
  3. دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط کنید.
  4. پودر شکر را اضافه کنید.
  5. خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.
  6. آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.
  7. بیسکویت ها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و سپس کف قالب بچینید.
  8. مقداری از مخلوط پنیر خامه ای روی بیسکویت ها پخش کنید.
  9. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود.
  10. قالب را حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  11. سپس تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان