شناسه : ۲۹۴۰۶۱۵ - سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۲۴
لذت آشپزی با عصر ایران
دسر؛ به آسانی آب خوردن! /حتی بچهها هم از پسش برمیآیند! (+فیلم)
دیگر نگران دستورهای پیچیده دسر نباشید! دسری فوقالعاده آسان و خوشمزه را در کمترین زمان ممکن و حتی با کمک بچهها میتوانید تهیه کنید.
عصر ایران - یک دسر ساده و سریع که حتی کودکان نیز میتوانند آن را تهیه کنند، به تازگی مورد توجه قرار گرفته است. این دسر بدون نیاز به فر و با مواد اولیهای در دسترس، گزینهای عالی برای یک میانوعده یا دسر بعد از غذا به شمار میرود.
مواد لازم برای تهیه دسر (مناسب برای قالب 20 در 26 سانتیمتر):
- بیسکویت: 500 گرم
- کره: 120 گرم
- شیر: 300 میلیلیتر
- آگار آگار: 8 گرم/ از پودر ژلاتین هم می توانید استفاده کنید
- شیرعسلی: 250 گرم
- موز: 3 عدد
- خامه فرم گرفته: 500 میلیلیتر
مواد لازم برای نوشیدنی همراه:
- لیمو ترش: 1 عدد
- آلبالو یخزده: 100 گرم
- تمشک یخزده: 100 گرم
- نعناع: 20 گرم
- آب جوش: 1.5 لیتر
طرز تهیه دسر:
- کره را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو ذوب کنید.
- بیسکویتها را خرد کرده و با کره ذوب شده مخلوط کنید.
- مخلوط بیسکویت و کره را در قالب مورد نظر (20 در 26 سانتیمتر) که کف آن جدا میشود، پرس کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- در یک قابلمه، شیر و آگار آگار را مخلوط کرده و به مدت 3 دقیقه روی حرارت بجوشانید و مرتب هم بزنید تا آگار آگار کاملا حل شود.
- شیرعسلی را به مخلوط شیر و آگار آگار اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- موزها را حلقه حلقه کرده و روی لایه بیسکویتی بچینید.
- مخلوط شیرعسلی را روی موزها بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- خامه فرم گرفته را روی دسر پخش کنید.
- دسر را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
طرز تهیه نوشیدنی:
- آب جوش را روی لیمو ترش (که به صورت حلقهای برش داده شده)، آلبالو و تمشک یخزده بریزید.
- نعناع را اضافه کنید و اجازه دهید نوشیدنی خنک شود.
- میتوانید قبل از سرو، نوشیدنی را صاف کنید.
نکات تکمیلی:
- میتوانید از هر نوع بیسکوییت سادهای که دوست دارید استفاده کنید.
- میزان شیرینی دسر را با توجه به ذائقه خود با کم و زیاد کردن شیرعسلی تنظیم کنید.
- برای تزئین دسر میتوانید از میوههای تازه، شکلات رنده شده یا پودر کاکائو استفاده کنید.
- به جای آگار آگار میتوانید از پودر ژلاتین نیز استفاده کنید (با توجه به دستور روی بستهبندی ژلاتین).