ماهان شبکه ایرانیان

گلزن جوان استقلال مشکلی برای حضور در دیدار با گسترش ندارد

مهاجم جوان تیم استقلال که گل سه امتیازی این تیم برابر فولاد خوزستان را به ثمر رساند، برای همراهی کردن تیمش در تبریز مشکلی ندارد.

گلزن جوان استقلال مشکلی برای حضور در دیدار با گسترش ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن کریمی هافبک - مهاجم جوان آبی پوشان که اولین گل این تیم در سال 96 را به ثمر رساند تا شاگردان منصوریان به لطف همین گل نخستین پیروزی خود در سال جدید را هم به دست آورده و به رده دوم جدول صعود کنند، بعد از گل زنی در آن میدان از ناحیه دست احساس درد و ناراحتی کرد. این موضوع باعث شد تا شائبه غیبت وی به دلیل آسیب دیدگی از این ناحیه در دیدار مقابل گسترش پیش آید.

آخرین خبر در خصوص وضعیت این بازیکن حکایت از آن دارد که وی مشکلی بابت جراحت یا مصدومیت از ناحیه دست ندارد و می‌تواند آبی پوشان را در این بازی همراهی کند. بد نیست یادآوری کنیم که محسن کریمی در دیدار رفت دو تیم یک گل زد و روی حرکت انفرادی وی بود که مدافع تیم گسترش به اشتباه دروازه خودی را باز کرد.

استقلال و گسترش فولاد تبریز در چارچوب هفته بیست و ششم لیگ برتر از ساعت 17:30 روز پنجشنبه در ورزشگاه بنیان دیزل تبریز به مصاف هم خواهند می‌روند. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان