وب سایت آشپزباشی: دسر موس شکلات فوری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
اگر فرصت ندارید که دسر 1 شب در یخچال استراحت کند و یا نمی خواهید از تخم مرغ خام استفاده کنید، این دستور دسر موس را امتحان کنید.
- مارشمالو 150 گرم
- کره 50 گرم
- شکلات تلخ 250 گرم
- آب جوش 60 میلی لیتر
- خامه 280 میلی لیتر
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1-مارشمالوها را به همراه کره (به دمای اتاق)، شکلات و آب در قابلمه بریزید.
2-قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید، مواد را هر از گاهی هم بزنید تا کاملا آب شود. آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
3-در این میان، خامه را با وانیل بزنید تا فرم بگیرد و سپس در ترکیب خنک شده ی مارشمالوی شکلاتی بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.
4-موس را در 6 ظرف (با حجم نصف پیمانه) بریزید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
نکات:
1-
مارشمالو(Marshmallow) که در فارسی به آن پاستیل پفی و یا پف نبات هم گفته
می شود، معمولا ترکیبی از شکر، ژلاتین و آب است و بافتی نرم و پفکی دارد.
2- اگر مارشمالوها خیلی بزرگ هستند، آن ها را خرد کنید.
3- شکلات ها را هم خرد کنید.