سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. برای همۀ ما پیش آمده است که دلمان بخواهد کیک و شیرینی بپزیم اما فر در دسترسمان نباشد. در اینگونه مواقع طرز تهیه کیک بدون فر بسیار کارگشا خواهد بود. سرآشپز روزچین اینبار برای شما کیک موس شکلات سفید و توتفرنگی را در نظر گرفته است که برای تدارک آن به فر نیاز ندارید.
در طرز تهیه کیک بدون فر با روش تهیۀ یک کیک لذیذ و زیبا آشنا میشوید که اگر یکبار آن را درست کنید طرفداران بسیاری پیدا خواهد کرد.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
مواد لازم برای کیک موس شکلات سفید و توتفرنگی
مواد لایۀ بیسکوئیتی کیک
- بیسکوئیت: 250 گرم
- روغن نارگیل یا کرۀ ذوبشده: شش قاشق غذاخوری (80 گرم)
مواد لازم برای موس شکلات سفید
- شکلات سفید: 200 گرم
- ویپینگ کرم (خامۀ زدهشدۀ سرد): 350 گرم با 35 درصد چربی
- پودر ژلاتین: یکدوم قاشق غذاخوری (5 گرم)
- آب سرد: دو قاشق غذاخوری (30 گرم)
مواد لازم برای موس توتفرنگی
- توتفرنگی: 300 گرم
- شکر: یکچهارم پیمانه (50 گرم)
- ویپینگ کرم (خامۀ زدهشدۀ سرد): 200 گرم (35 درصد چربی)
- پودر ژلاتین: یکدوم قاشق غذاخوری (5 گرم)
- آب سرد: دو قاشق غذاخوری (30 گرم)
- مقداری توتفرنگی برشزده برای تزئین کیک
طرز تهیه کیک بدون فر (کیک موس شکلات سفید و توتفرنگی)
توتفرنگیها را درشت خرد کنید و با مقداری شکر در ظرفی کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب بیندازد و شکر در توتفرنگی حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و با گوشتکوب برقی یا مخلوطکن توتفرنگیها را له کنید تا پوره شوند. حالا یکدوم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در دو قاشق آب سرد بریزید و 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین نرم شود. حالا این مخلوط را روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا حدی که فقط ژلاتین حل شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید. ژلاتین حلشده را با پوره توتفرنگی مخلوط کنید و در دمای اتاق کنار بگذارید تا خنک شود.
حالا لایه بیسکوئیتی را آماده کنید.
بیسکوئیتها را در مخلوطکن یا غذاساز پودر کنید. کرۀ ذوبشده یا روغن نارگیل را هم اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید تا بهخوبی با پودر بیسکوئیت ترکیب شود. مواد را در قالب کمربندی گرد نچسب به قطر 23 سانتیمتر (8 اینچ) بریزید و با پشت قاشق کاملاً صاف کنید و فشار دهید تا لایه بیسکوئیتی فشرده شود. قالب را در یخچال بگذارید تا موس روی کیک آماده شود.
تکههای شکلات سفید و 150 گرم ویپینگکرم را در ظرفی مناسب روی حرارت کمِ بخار آب قرار دهید و همبزنید تا شکلات در خامه حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
یکدوم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در دو قاشق آب سرد بریزید و 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین نرم شود. حالا این مخلوط را روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا حدی که فقط ژلاتین حل شود و آن را از روی حرارت بردارید. ژلاتین حلشده را به مخلوط شکلات سفید اضافه نموده و با آن مخلوط کنید و بعد در دمای اتاق کنار بگذارید تا خنک شود.
200 گرم ویپینگکرم را با همزن برقی بزنید تا خامه فرم بگیرد. حالا مخلوط شکلات سفید را اضافه کنید و با همزن برقی کمی بزنید تا موس شکلاتی شما یکدست شود.
قالب را از یخچال بیرون بیاورید و موس شکلاتی را روی لایه بیسکوئیتی بریزید و کاملاً صاف کنید. سپس 15 تا 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و موس توتفرنگی هم آماده شود.
200 گرم دیگر ویپینگکرم را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و مخلوط توتفرنگی را اضافه کنید و باز همبزنید تا یکدست شود. بعد از 20 دقیقه قالب را بیرون بیاورید و موس توتفرنگی را روی لایۀ شکلات سفید بریزید و روی آن را صاف کنید و قالب را بین چهار ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید. بعد از این مدت قالب را بیرون بیاورید و با یک چاقوی گرم لبههای کیک را از قالب جدا کنید و قالب را بیرون بگذارید.
روی کیک را به سلیقۀ خودتان با برشهای توتفرنگی تزئین کنید. نوش جان!
دیدن ویدئوی آموزشی طرز تهیه کیک بدون فر (کیک موس شکلات سفید و توتفرنگی) را از دست ندهید. منتظر دستورالعمل غذاها و شیرینیهای لذیذ بعدی باشید.