طرز تهیه دسرهای خوشمزه برای مهمانی‌ها: تارت آلبالوی شیرین

سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. یکی از جذابیت‌های هر سفره که نشان‌دهندۀ حُسن‌سلیقۀ میزبان است انواع سالاد و دسرهاست

طرز تهیه دسرهای خوشمزه برای مهمانی‌ها: تارت آلبالوی شیرین

سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. یکی از جذابیت‌های هر سفره که نشان‌دهندۀ حُسن‌سلیقۀ میزبان است انواع سالاد و دسرهاست. حتی در بسیاری از مواقع دسرهای لذیذ و زیبا هیجان بیشتری برای ما ایجاد می‌کنند. اگر در جستجوی طرز تهیه دسرهای خوشمزه هستید با سرآشپز روزچین همراه شوید و با دیدن ویدئوی آموزشی، تارت آلبالوی شیرین را تهیه کنید و مهمانانتان را به وجد بیاورید.

باتوجه‌به اینکه در فصل آلبالو هستیم تصمیم گرفتیم در میان طرز تهیه دسرهای خوشمزه یک دسر با آلبالو را برای شما تدارک ببینیم. این دسر در مدت‌زمان بسیار کم و به‌راحتی تهیه می‌شود.

برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟

آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟ 
اگر به دنبال راهی بی‌دردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم​

مواد لازم برای تهیۀ تارت آلبالو

  • آلبالوی تازۀ شیرین: 600 گرم
  • کره ذوب‌شده: دو قاشق غذاخوری (30 گرم)
  • تخم‌مرغ: چهار عدد
  • شیر: یک پیمانه (240 میلی‌لیتر)
  • آرد: سه‌چهارم پیمانه (100 گرم)
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر: یک‌دوم پیمانه (100 گرم)
  • عصارۀ وانیل: یک‌دوم قاشق چایخوری یا اسانس بادام: سه قطره
  • عصارۀ وانیل: یک‌دوم قاشق چایخوری
  • کمی پودر شکر: برای روی تارت
طرز تهیۀ دسرهای خوشمزه
تارت آلبالو

طرز تهیه دسرهای خوشمزه (تارت آلبالوی شیرین)

فر را روشن کنید و در دمای 180 درجۀ سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گرم شود. ابتدا آلبالوهای شیرین را بشویید و دُم و هستۀ آن‌ها را بگیرید.

از دست ندهید:  طرز تهیۀ شیرینی کشمشی خانگی در کمترین زمان

ظرف مناسب تارت به قطر 26 سانتی‌متر (10 اینچ) را انتخاب کنید. به کف و دیواره‌های ظرف کرۀ ذوب‌نشده بمالید و کمی شکر کف ظرف بپاشید و ظرف را تکان دهید تا شکر در سطح ظرف پخش شود. آلبالوها را در این ظرف بریزید و کاملاً پخش کنید. بهتر است آلبالوها به مقداری باشند که فقط یک لایه آلبالو باشد و روی هم قرار نگیرند.

در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها، شکر و کمی نمک را با همزن دستی مخلوط کنید و آرد را به آن اضافه نمایید و هم‌بزنید تا یکدست شود. در این مرحله شیر و عصارۀ وانیل و بادام را اضافه و مخلوط کنید.

حالا این مخلوط را روی آلبالوها بریزید و ظرف را 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا روی تارت شما طلایی-‌قهوه‌ای شود. سپس ظرف را بیرون بیاورید و روی تارت کمی پودر شکر بپاشید و آن را برش بزنید. این دسر را هم گرم و هم سرد می‌توانید سرو کنید.

ویدئوی بالا به شما کمک می‌کند تا تارت آلبالو را به‌راحتی در منزل تدارک ببینید.

نوش جان!

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان