این غذای خوشمزه و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی می توانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.
مواد مورد نیاز:
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 230 گرم قارچ خرد شده
- 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
- 2 حبه سیر خرد شده
- 450 گرم گوشت چرخ کرده
- 2 قاشق چای خوری پودر فلفل پاپریکا
- 4 پیمانه آب گوشت
- 1 و نیم قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل
- 230 گرم نودل
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته
- ¾ پیمانه ماست یونانی
- 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ¼ پیمانه آب
2 قاشق غذاخوری کره را داخل تاوه آب کنید. قارچ ها را داخل تاوه بریزید و نمک را اضافه و 5 دقیقه قارچ ها را تفت دهید. سپس قارچ ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
1 قاشق غذاخوری کره باقیمانده را دوباره داخل همان تاوه بریزید و سیر و پیاز را به مدت 5 دقیقه در حرارت پایین تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت بدهید.
بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا و آب را اضافه کنید. بعد از 2 دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.
4 پیمانه آب گوشت را داخل تاوه بریزید و قارچ و نودل را اضافه کنید و 6 دقیقه تفت دهید.
اگر سس غذا به اندازه کافی لعابدار و غلیظ نیست ¼ پیمانه از آن را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته را در آن حل کنید و دوباره به داخل تاوه برگردانید.
وقتی نودل ها کاملا نرم شدند ماست را اضافه کنید و مقداری هم جعفری اضافه کنید.