این بار میخواهیم طرز تهیه یک پیشغذای شیک و مجلسی را به شما آموزش دهیم تا در میهمانیهایتان بدرخشید. با طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماهی زعفرانی
- 400 گرم فیله ماهی پوست کنده
- به مقدار لازم زعفران
- 2 قاشق چایخوری کره پاستوریزه کاله
- 1 عدد پیاز ریز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- 1 عدد تره فرنگی
- 4 قاشق غذاخوری برنج سفید
- 125 میلیلیتر آب انگور سفید
- 4 عدد گوجه فرنگی
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 1 عدد هویج نازک حلقه شده
![سوپ ماهی زعفرانی طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/1501140836c.jpeg)
طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی
داخل یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیاز، تره فرنگی، و هویج را اضافه کنید. مواد را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را به ظرف اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از این که مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید سپس نمک، فلفل و هر ادویهای که مایلید اضافه کنید.
درب قابلمه را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید تا برنج و سبزیجات سوپ کامل پخته و سوپ جا بیفتد.
برای این که سوپ مجلسیتر باشد، آن را داخل مخلوطکن ریخته و پوره کنید تا صاف و نرم شود. اگر از غذاساز استفاده میکنید، آب سوپ را کنار گذاشته و مواد سفتتر سوپ را با مقدار کمی آب داخل دستگاه بریزید.
در ادامه سوپ را به قابلمه برگردانده سپس خامه را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم آرامآرام هم بزنید.
ماهی را پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری ادویه به آن بزنید و به همراه گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده به سوپ در حال جوش اضافه کنید. بعد از حدود 4 تا 5 دقیقه مقداری پیازچه را به سوپ اضافه کنید.
سوپ تقریبا آماده است. سوپ را بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید سپس داخل ظرفی مناسب ریخته و تزیین کنید.