ممکن است که پیشروان آشپزی مخالف باشند اما برای خوردن ناهار بهتر از پاریس جای دیگر وجود ندارد. پایتخت فرانسه جایی بود که اسم های افسانه ایی در جهان غذاها همچون Carême و Escoffier در آن ساخته شده بود. قرن ها میراث خود را در مجموعه ای حیرت انگیز از پخت و پز با ارایه خلاقانه و نمایی خیره کننده باقی گذاشتند. اینجا برخی از بهترین ظروف غذا در پاریس هستند که در هیج برنامه مسافرتی نخواهید دید. بار دیگر که در پاریس بودید یا برنامه ریزی سفر داشتید، خوشمزه ترین ظروف غذا در پاریس را در ذهن خود داشته باشید. مقاله معروف ترین ظروف غذا در پاریس شما را در انتخابی هوشمندانه یاری می کند.
پیاز رنده شده à la Parisienne ،Le Cinq
آشپز کریستین لی سکر سرپرست رستوران Le Cinq در چهار سالن هتل جورج V در حراجی شیک 8 در خارج از شانزه لیزه می باشد. یکی از بومی های بریتانیایی، لی سکر با غذاهای عالی در فرانسه سبکی از لمس را به ارمغان آورد چیزی که اغلب با کاخ های پر زرق و برق و ناهار خوری های سه ستاره فرانسوی میشلین ارتباطی ندارد. ورودی سرتاسری از درب های آهنی و اتاق ناهارخوری LE Cinq به رنگ طلایی و خاکستری با مبلمان بی ارزش از زمان سلطنت پادشاهان فرانسوی لوئی 14 و 16 تزئین شده است. پیاز های رنده شده à la Parisienne لی سکر یک سوپ پیاز فرانسوی است که در نوع خود بی نظیر است. فکرش رو بکنید توپ های کوچک پیاز به نحوی با سوپ پیاز گرم پر شده اند. فقط مطمئن شوید آن را با دهان خود باز نکنید. قارچ سیاه دنبلان، عصاره آویشن و رزماری به کراتون های ساخته شده با پارمسان برای تکمیل یک ساختار درخشان و عالی لازم می باشد. انباری قدیمی و فرانسوی دراختیار اریک بومارد است که دارای 50 هزار بطری آب میوه باورنکردنی است که بعضی از آن ها واقعا خارق العاده هستند. این غذا از معروف ترین ظروف غذا در پاریس می باشد.
نان بنچیک (دارای آرد و کره و تخم مرغ و مخمر)، Alléno Paris au Pavillon Ledoyen
آلنو پاریس می گوید که چه چیزی می تواند به اندازه یک قرص نان لیمویی در یک ظرف پیک شگفت انگیز باشد؟ تعداد کمی رستوران فرانسوی می تواند با Alléno Paris au Pavillon Ledoyen از نظر تاریخ، مکان یا مشتریان رقابت کنند. نزدیک به محل اقامت نخست وزیر فرانسه Le Matignon اینجا مکانی است که ناپلئون بناپارت برای اولین بار ژوزفین را ملاقات کرد جایی که هنرمندان و نویسندگان مانند دگاس، مونه و زولا غذا می خوردند و حتی جایی که دوئیست ها با یکدیگر متحد می شوند. آشپز ابرستاره Yannick Alléno اتاق غذا و منوی زیبا را نظارت می کند. یکی از نکات برجسته آن نور خارجی است که عجیب و غریب می باشد و درعین حال روی نان بنجیک که از خوشمزه ترین ظروف غذا در پاریس بود، می درخشد. نان به نظر می رسد کاملا دارای پوسته قهوه ای طلایی است اما ساخته شده از پیک است. کاملا اژدها ماهی شبیه به یک بافت مصنوعی بوده و سس آن ساخته شده از یک نوع کربس بیابانی عالی است.
نوشیدنی رم Baba with Armagnac ،Le Jules Verne
اولین محل برگزاری دو جشنواره تحت لوئیس دئوسئس، لو جول ورن بهترین نمایش را در پاریس دارد. محل آن در طبقه نخست برج ایفل 125 متر است. سال 2017 میلادی دهمین سالی است که موسسه معتبر Ducasse بر نهادهای معتبر نظارت می کند اما مهمانان از زمان بازگشایی در سال 1889 در برج به خوردن ناهار می پردازند. یک نکته برجسته شام منحصر به فرد آن، قیمت 230 یورو (250 دلار) به ازای هر نفر است. شاه ماهی سیاه دریایی با گل کلم و خاویار طلایی می باشد. . بی نظیره، لیست شراب 100٪ فرانسوی است و شرابدار با خوشحالی آن را کنار منوی شام برای شما خواهد آورد. این بخش نیز برای سرو یکی از خوشمزه ترین ظروف غذا در پاریس کارآیی دارد.
دلمه کلم برگ L'Arpège
استاد سبزیجات 1986 L'Arpège را باز کرد و در طی یک دهه سومین ستاره میشلین خود را به دست آورد همچنین دستاورد قابل توجهی توسط استانداردهای میشلین فرانسه به دست آورد. سه باغ کاملا ارگانیک در اطراف فرانسه محصولاتی تولید می کنند و هر روز صبح یکی از بهترین ظروف غذا در پاریس از محصولاتی که در همان برداشت می شود، تهیه می گردد. به گفته آلین پسارد زیباترین کتاب آشپزی توسط خود طبیعت نوشته شده است بنابراین دینرها می توانند تنها از 500 نوع سبزیجات رشد یافته توسط تیم خود و از بهترین و مناسب ترین ماهی و گوشت انتظار طعمی عالی در بین بهترین ظروف غذا در پاریس داشته باشند. زمستان L'Arpège در باغ با منوی 320 یورویی به ازای هر نفر برگ های کلم پر از شکوفه شامل می شود. این دلمه از غذاهای محبوب فرانسوی ها می باشد.
صدف خوراکی violine ،Pierre Gagnaire
صدف خوراکی ویولن با پوره بروکلی فوق العاده عالی و خوشمزه است. Pierre Gagnaire ستاره های میشلین چندگانه برای نام او از جمله سه اتاق ناهار خوری درهتل Balzac در قلب شهر با پله های شانزه لیزه دارد. او همچنین در سال 2015 توسط همسالانش در مسابقه ای تحت عنوان بهترین آشپز در جهان برگزار شده بود، انتخاب شد بنابراین شام ها در دستان خوب شخصی می باشد. فلسفه آشپزی Gagwayre در اصل امری روزانه می باشد اما بر اساس سنت نیز است. این مواد غذایی در سراسر ظروف زیبا شامل ویسول صدف با پوره بروکلی و هویج می باشند. نمای داخلی روی بشقاب ها ذوق هنرمندانه ای است که توسط طراح انگلیسی و هنرمند Carolyn Quartermaineطراحی شده به عنوان مثال دیوارها در صفحات پاره شده کتاب ها پوشیده شده است.
کبوتر با توت فرنگی وحشی Hélène Darroze La Salle à Manger
در قلب Saint-Germain-des-Prés در سمت چپ ششمین منطقه بانک مرکزی، Hélène Darroze برای به دست آوردن تحسین عمومی به کارهایش ادامه می دهد. در نمای بیرونی پشت، سه جا را انتخاب می کنید که بزرگترین آن به نام La Salle à Manger است. اتاق ناهار خوری که در آن دو آشپزخانه ستاره دار میشلین خودنمایی می کند نیز از جمله این مکان ها می باشد. در فضای زیبا و معاصر Darroze، فضایی الهام بخش کولت در فیلم Ratatouill غذای انتخابی را به شما می دهد که شامل خربزه ایرلند شمالی با تندوره پیتزا، هویج و گشنیز است. ازجای دیگر طعم کبوتر از سمت جنوب غربی فرانسه منطقه Perigord همراه با ترکیب عجیب و غیر معمولی از چغندرقند، توت فرنگی وحشی و سس خردل مکزیکی می آید. درواز همچنان نترس نوآوری می کند و در سفرهایی جهانی از فانتزی با ترکیبات غیرمعمول طعم و مزه تولید می کند.
خرچنگ، گریل و گوجه فرنگی، Le Meurice Alain Ducasse
غواصی ریوولی به زیبایی از لوور و لوستر عبور و باغ های Tuileries تا محل de La Concorde بالا می آید اما هیچ یک از ساختمان های رنگارنگ آن یک اتاق غذاخوری برای رقابت با Le Meurice Alain Ducasse ندارند. اتاق ناهار خوری دو ستاره میشلین یکی از زیباترین ها در پاریس به شمار می آید که با ترکیبی از سبک قبرستان قرن 18 طلا کاری شده و سبک بالا همراه با کارهای دستی های مدرن از جمله صندلی های لاله توسط طراح فنلاندی آمریکایی Eero Saarinen مزین شده است. این رستوران ترکیبی از تخصص جوشلین هرلاند، سرآشپز غذاهایی مانند خرچنگ، گوجه فرنگی و قارچ ها را در منوی ناهار 130 یورویی دارد. این غذا از معروف ترین ظروف غذا در پاریس می باشد.