وبسایت بدونیم - مریم اسدی: تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.
مواد مورد نیاز:
- نصف عدد گل کلم بزرگ
- ¾ پیمانه آرد
- ¾ پیمانه شیر
- 1 پیمانه پودر نان سوخاری
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
- 1 قاشق چای خوری نمک دریا
طرز تهیه
1. فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.
3. گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.
4. سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.
گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.
سس تسو
مواد مورد نیاز:
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز ریز شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
- 1/3 پیمانه سس سویا
- 1/3 پیمانه سرکه
- ½ پیمانه عصاره سبزیجات
- 1 و ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده
طرز تهیه
1. ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت بدهید.
2. رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت بدهید.
3. آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.
4. سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.
5.7 الی 10 دقیقه مواد سس را بجوشانید.
6. سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.