پودینگ برنج یک دسر ترکی است که میتوانید آن را به جای میان وعده میل کنید. این دسر در دسته دسرهای مدرن قرار میگیرد و زمان آماده سازی آن کوتاه است اما برای پخت آن باید صبر بیشتری داشته باشید. این دسر را به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید.
مواد لازم برای پودینگ برنج برای 4 نفر
- یک دوم پیمانه برنج
- 2 پیمانه آب
- 2 پیمانه شیر
- 8 تا 10 قاشق غذا خوری شکر
- 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
- یک دوم قاشق مربا خوری وانیل
- 1 عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه پودینگ برنج
برنجتان را بین یک تا دو ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورد.
بعد از اینکه برنج خیس خورد آن را با مقدار مناسب آب، درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن بجوشد و شروع به قل زدن کند. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و حرارت را کم کنید. هر چند دقیقه یک بار برنجتان را با یک قاشق چوبی هم بزنید. این کار را ادامه دهید تا برنجتان قد بکشد و آب آن تقریبا تمام شود.
شیر و شکر را به برنج اضافه کنید و آنها را خوب با هم، هم بزنید. نشاسته ذرت را درون مقداری شیر حل کنید و در همان حال که مواد روی حرارت هستند نشاسته ذرت هم به آنها اضافه کنید. در همین حین که موادتان روی حرارت قرار دارد آن را مدام هم بزنید تا پودینگتان ته نگیرد.
هنگامی که پودینگتان جوشید وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کم، کمی بجوشد.
پودینگ برنج ترکی کمی به شیر برنج شباهت دارد. پودینگ شما حاضر است. آن را به ظرف سروتان منتقل کنید و آن را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس آن را میل کنید.
میتوانید کمی زرده تخم مرغ را با سه قاشق غذا خوری از پودینگ خنک شده، خوب مخلوط کنید و روی پودینگتان بزنید و آن را برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن تغییر رنگ دهد و قهوهای شود.
دقت کنید که پودینگتان را برای مدت طولانی در فر قرار ندهید تا آب آن گرفته نشود.