آموزش تصویری تهیه براونی نوتلا

اگه عاشق طعم نوتلا و براونی هستید که نیاز به هیچ توضیحی وجود نداره، باید سریعا دست به کار شده و این براونی نوتلا خوشمزه رو درست کنید.

وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: اگه عاشق طعم نوتلا و براونی هستید که نیاز به هیچ توضیحی وجود نداره، باید سریعا دست به کار شده و این براونی نوتلا خوشمزه رو درست کنید. براونیز کیک نیست و بافت متفاوتی نسبت به کیک داره. این براونی خوشمزه و هیجان انگیز فقط با دو تا ماده یعنی تخم مرغ و نوتلا درست میشه و درست کردنش هم خیلی آسونه.

در ادامه به طور کامل و به صورت مرحله به مرحله آموزش این براونی خوشمزه رو براتون گذاشتم که امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

مواد لازم

  • تخم مرغ 4 عدد
  • نوتلا 1 پیمانه

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا


مراحل تهیه

1. فر رو روی 170 درجه سانتی گراد قرار بدید. یک قالب مربعی به ابعاد حدودا 20 در 20 سانتی متر رو انتخاب کنید. کف قالب رو چرب کنید. بعد داخل اون رو کاغذ روغنی بندازید. کمی کاغذ رو بزرگ تر برش بزنید که از دو طرف قالب آویزون باشه.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

2. تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه بزرگ بشکنید. اگه دوست داشته باشید میتونید کمی وانیل هم به تخم مرغ ها اضافه کنید.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

3. اول با دور کند و بعد هم با دور متوسط همزن شروع کنید به همزدن تخم مرغ ها. تخم مرغها رو باید اونقدری هم بزنید که رنگشون کرم رنگ بشه و خودشون هم حالت خامه ای و سبک پیدا کنن. به طور معمول حدودا 8 دقیقه طول میکشه. این مرحله خیلی مهمه اگه تخم مرغ ها به خوبی هم زده نشن، به جای براونی، املت خواهید داشت!

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

4. یک پیمانه نوتلا رو داخل مایکروفر گرم کنید و یا اون رو روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری بذارید. حواستون باشه که نوتلا رو نسوزونید فقط باید گرم و روان بشه.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

5. هر چند ثانیه نوتلا رو هم بزنید تا زمانی که یکدست به صورت مایعی روان در بیاد. بعد اون رو از روی حرارت بردارید.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

6. در حالی که دارید تخم مرغ ها رو هم میزنید، نوتلا روان و رقیق شده رو بهش اضافه کنید. به محض اینکه نوتلا با تخم مرغ ها مخلوط شد، همزن رو خاموش کنید.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

7. بعد کمی با قاشق مواد رو هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط بشن. در هم زدن نباید زیاده روی بشه. چون ما نمیخوایم حباب هایی که توی تخم مرغ ها ایجاد شده از بین بره.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

8. حالا مخلوط نوتلا و تخم مرغ رو داخل قالبی که از قبل آماده کردید بریزید.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

10. قالب رو داخل فری که از قبل گرم شده قرار بدید، براونیز به زمانی بین 25 تا 30 دقیقه برای پخته شدن نیاز داره.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

11. یک خلال دندان رو در مرکز براونیز فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن بشید. بروانیز رو نباید بیش از حد بپزید که خشک بشه. براونیز باید رویه خشک و مرکز نرم و کمی مذاب و در عین حال پخته داشته باشه.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

12. ظرف رو از فر خارج کرده و روی توری قرار بدید تا خنک بشه. براونیز توی فر پف میکنه ولی بعد از خارج کردن از فر باز پفش میخوابه.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

13. براونیز رو وقتی که هنوز گرمه هم میشه خورد. ولی اینجوری برش های صاف و سالم ازش در نمیاد پس اجازه بدید خنک بشه بعد برشش بزنید.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

14. این براونیز نوتلاهای خوشمزه رو در ظرف در بسته و در دمای محیط تا یک هفته میشه نگهداری کرد ولی اینقدر خوشمزست که چیزی ازش باقی نمی مونه.

آموزش تصویری تهیه براونیز نوتلا

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان