برترین ها: دلمه برگ مو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی هاست. اما میدانستید که در ترکیه هم این دلمه خوشمزه را درست میکنند؟ البته کمی متفاوتتر از دلمههای ما. در این ویدیو با طرز تهیه دلمه برگ مو به سبک ترکیه ایها آشنا میشوید.
* ادویه بهارات: “بهارات” یا به اختصار “بهار” یک ادویه خوش عطره که در آشپزی مناطق گسترده ای از خاورمیانه از جمله مناطق ترک نشین،کردنشین و عرب و حتی مناطقی از آفریقا به خصوص مراکش رایجه. این ادویه از آسیاب کردن زیره سیاه و سبز، زردچوبه، دانه میخک، دانه فلفل سیاه، تخم گشنیز، هل سبز،جوز هندی، دارچین و گلبرگ محمدی تهیه میشود.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید