درست کردن شیرینی در خانه از خریدن آن لذتبخشتر است. پیراشکی یکی از آن شیرینیهای خوشمزه و باب سلیقه است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. با پیراشکی کرم دار خانگی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرم دار
- 5 پیمانه آرد نول
- 1 قاشق سوپخوری خمیر مایه فوری
- یکسوم پیمانه شکر
- یکچهارم پیمانه آب ولرم
- 1 پیمانه شیر کمچرب کاله
- 2 عدد تخم مرغ
- یکچهارم پیمانه کره کاله
- 10 گرم نمک
- یکچهارم قاشق چایخوری وانیل
- یک و نیم پیمانه کرم پاتیسر
طرز تهیه کرم پاتیسر
مواد لازم
- یک و نیم پیمانه شیر ولرم
- 3 عدد زرده تخم مرغ
- یکدوم قاشق چایخوری وانیل
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- یکسوم پیمانه شکر
- 2 قاشق غذاخوری آرد سفید
طرز تهیه
ابتدا زردههای تخم مرغ را داخل کاسه ریخته سپس شکر را اضافه کنید.
تخم مرغ و شکر را با دور متوسط همزن، هم بزنید تا مایه کرمرنگ کشدار شود سپس وانیل را اضافه کنید.
شیر را آرامآرام اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آرد سفید و نشاسته ذرت را هم الک کنید و به مواد اضافه کنید.
مایه را داخل تابه گود ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب با لیسک یا قاشق چوبی هم بزنید.
بعد از این که مخلوط شروع به قوام گرفتن کرد و غلیظ شد، کرم پاتیسیر آماده است. میتوانید با هر اسانسی که مایل هستید، کرم را طعمدار کنید.
طرز تهیه پیراشکی کرم دار
ابتدا یک قاشق غذاخوری از شکر را داخل یک لیوان با آب ولرم حل کنید سپس خمیر مایه را روی آب بپاشید و یک دور هم بزنید. لیوان را به مدت 7 تا 8 دقیقه در جای گرم و تاریک آشپزخانه قرار دهید تا عمل بیاید.
داخل یک کاسه، تخم مرغها را شکسته و کره را به آن اضافه کنید. سپس مابقی شکر را همراه وانیل اضافه کنید.
در ادامه شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. حالا نوبت به اضافه کردن خمیر مایه است.
آرد را الک کرده و همراه با نمک در دو مرحله به مواد اضافه کنید سپس مواد را با کمک قاشق چوبی خوب هم بزنید.
وقتی خمیر خودش را گرفت، قاشق را کنار بگذارید و به کمک دست حدود 10 تا 15 دقیقه خمیر را ورز دهید.
روی ظرف را با پارچه یا سلفون بپوشانید و در جای گرم آشپزخانه قرار دهید تا خمیر پف کرده و حجمش دو برابر شود.
پف خمیر را بگیرید و به قسمتهای 60 گرمی تقسیم کرده و آنها را با وردنه صاف کنید.
برای سرخ کردن، یک تابه برداشته مقدار کافی روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا روغن حسابی داغ شود. خمیرها را یکییکی با حرارت ملایم سرخ کنید. بعد از این که پیراشکیها سرخ شدند، آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
در آخر پیراشکیها را از یک نقطه سوراخ کنید و داخل آن را با کرم پاتیسر پر کنید. میتوانید برای تزیین از مقداری سس شکلات و پودر قند استفاده کنید.