به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در این دیدار، با قدردانی از فعالیتهای ادبی این شاعر در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، برای وی آرزوی سلامتی و طول عمر کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بانو وحیدی در طول عمر پربار خود با سرودن اشعار انقلابی و تربیت شاعران متعهد، کمک شایانی به ادبیات انقلاب کرده است.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/14/1554280306o.jpeg)
وی افزود: همه ما به ایشان که با بصیرت خود همواره زبان گویای اسلام و انقلاب بودهاند، افتخار میکنیم.
صالحی در این دیدار یک ساعته، از فرزندان سیمین دخت وحیدی جویای فعالیتهای گذشته، آثار منتشر نشده و وضعیت سلامتی این بانوی شاعر شد.
در پایان این دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، لوح سپاس جایزه ادبی پروین اعتصامی را به سیمین دخت وحیدی اهدا کرد.
در این دیدار که در منزل سیمیندخت وحیدی انجام شد، مهدی قزلی مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان و جواد محقق مدیر دفتر شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را همراهی کردند.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/14/1554280337h.jpeg)
یادآوری میشود، به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پیش بینی شده بود که در بخش ویژه هشتمین جایزه ادبی پروین اعتصامی با عنوان «ادبیات زنان، انقلاب و امام خمینی» از سیمیندخت وحیدی به پاس فعالیتهای ادبی تجلیل شود که به دلیل کسالت وی، امکان حضور در اختتامیه برایش فراهم نشد.