ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیتزای بدون فر

نداشتن فر، دلیل نمی‌شود لذت خوردن یک پیتزای خانگی را از دست بدهیم. بنابراین با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیتزای بدون فر به کمک تابه را به شما آموزش دهیم.

نداشتن فر، دلیل نمی‌شود لذت خوردن یک پیتزای خانگی را از دست بدهیم. بنابراین با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیتزای بدون فر به کمک تابه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پیتزای بدن فر

  • 150 گرم سوسیس
  • 150 گرم کالباس
  • یک‌چهارم عدد فلفل دلمه‌ای
  • 2 پیمانه پنیر موزارلا کاله
  • 2 قاشق چای‌خوری آبلیمو
  • 1 عدد نان پیتزای نیمه آماده پمینا
  • 3 قاشق سوپ‌خوری سس گوجه فرنگی
  • ذرت منجمد پمینا به میزان لازم
  • گوجه فرنگی گیلاسی به میزان لازم
  • مقداری زیتون برای تزیین

طرز تهیه پیتزای بدون فر

طرز تهیه پیتزای بدون فر

ابتدا، قارچ را به انداره نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک خرد کنید. سوسیس و کالباس را به صورت ورقه‌ای و فلفل دلمه‌ای را هم به صورت نگینی خرد کنید. اگر مایل بودید می‌توانید از مرغ یا گوشت به جای سوسیس و کالباس استفاده کنید.

مقداری روغن داخل تابه ریخته و سوسیس‌ها را بعد از این که روغن داغ شد، داخل تابه بریزید تا دو طرف آن کاملا سرخ شود.

اگر از مواد دیگری هم استفاده می‌کنید، آن را به شیوه خودتان در تابه تفت دهید و کاملا بپزید. چون پیتزا با حرارت ملایم و بدون فر تهیه می‌شود، باید مواد آن کاملا از قبل پخته و آماده باشد.

سوسیس‌ها را از تابه خارج کرده سپس قارچ را اضافه کنید. شعله را کمی بیشتر کنید و مقداری آبلیمو به قارچ‌ها اضافه کنید. آبلیمو هم طعم قارچ را بهتر و هم رنگ آن را روشن‌تر می‌کند.

فلفل دلمه‌ای ها را به قارچ اضافه کرده و حرارت را کمی بالا ببرید تا سرخ  طلایی‌رنگ شوند.

حالا همه مواد را با هم داخل تابه بریزید و نمک و فلفل و هر ادویه‌ای که مایل هستید به آن اضافه کنید.

در ادامه خمیر پیتزای پمینا را داخل تابه‌ای که تقریبا به اندازه خمیر است، قرار داده و با کمی روغن تفت دهید سپس تابه را از روی شعله بردارید.

با برس مخصوص به آشپزی، خمیر را به سس گوجه فرنگی آغشته کرده و مقداری پنیر موزارلا روی سس بپاشید.

حالا همه مواد را روی تمام خمیر پخش کرده سپس روی پیتزا را با مابقی پنیر بپوشانید.

در آخر برای این که ظاهر پیتزا جذاب‌تر شود از مقداری گوجه گیلاسی، ذرت و زیتون برای تزیین استفاده کنید.

شعله پخش‌کن را روی شعله قرار دهید. مقدار کمی روغن داخل تابه ریخته و درب تابه را ببندید تا با همان حرارت ملایم، پنیر‌ها کم‌کم آب شود.

وقتی تمام پنیر‌ها ذوب شدند، پیتزا بدون فر آماده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان