ماهان شبکه ایرانیان

یادواره شهدای بسیج مسجد اعظم همدان برگزار شد

عضو هئیت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: ولایتمداری، دعوت به صبر و بردباری و وحدت و انسجام سه وظیفه مردم برای حفظ انقلاب است.

یادواره شهدای بسیج مسجد اعظم همدان برگزار شد

به گزارش ایسنا،حجت‌الاسلام سیداحمد خاتمی در یادواره شهدای بسیج مسجد اعظم، اظهار داشت: همدان قدمگاه شهیدان عزیزی است که اگر چشم سر را ببندیم وباچشم دل بنگریم آنها را ناظر بر اعمال خود خواهیم دید. یادواره شهدا مجلسی هدفمند هستند که با مراسمات فاتحه معمولی فرق دارد به طوری که هرکس وارد مجلس می‌شود زبان حال و قالش این است که ما آمده‌ایم تا با شهدا بیعت کنیم و بگوییم راهی که شما رفتید بی‌رهرو نمانده و پررهرو است.
امام جمعه موقت تهران بااشاره به دبیرستان ابن سینا گفت: همین دبیرستان زمانی قدمگاه شهدای مخلصی بود و اکنون نسلی در آن پرورش می‌یابند که ادامه دهنده راه شهیدان هستند.
وی بااشاره به آرمان شهدا، بیان کرد: خداوند در سوره یاسین آرمان شهدا را بندگی خدا از نوعی که سبب آزادگی از یوغ شیاطین و مستکبران شود، را معرفی کرده است.
خاتمی بندگی را در دو حوزه فردی، خانوادگی و اجتماعی طبقه بندی کرده و عنوان کرد: اقامه نماز و ادای واجبات در حوزه بندگی فردی و اینکه فردی خانواده ای بسازد که عطر معنویت از آن خانه برخیزد را در حوزه بندگی خانوادگی تعریف شده است.
وی عنوان کرد: بندگی در حوزه اجتماعی به نحوی است که شخصی در یک محله تحول ایجاد کند و تشکیل حکومت دینی نیز در بندگی در عرصه سیاسی خلاصه شده است.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه تشکیل حکومت دینی به سالم سازی افراد، محیط خانواده و محیط های بزرگتر کمک می‌کند، اظهار کرد: قبل از انقلاب یک مرکز اسلامی هامبورگ در آمریکا فعال بود و اکنون 250 حوزه علمیه در چهار قاره ایجاد شده که از دین دفاع می‌کند.
وی با اشاره به چهل ساله شدن انقلاب اسلامی ایران، بیان کرد: به فرموده امام راحل حفظ نظام از اوجب واجبات است که این مسئله برعهده مردم و مسئولان است.
خاتمی با بیان اینکه خدمت به مردم و گره گشایی از کار آنها وظیفه مسئولان است، تاکید کرد: مردم سرمایه‌های نظام هستند که مسئولان باید رضایت مردم را تحصیل کنند.
وی وجود مردم را لازمه ادامه نظام عنوان و تاکید کرد: حکومت امیرالمومنین علی(ع) بعد از گذشت 25 سال و با وجود مردم برقرار شد که این نشان از مهم بودن حضور مردم در نظام است.
امام جمعه تهران درباره ولایتمداری مردم در حفظ نظام گفت: سلام و درود خدا به مردم که سنگ تمام گذاشتند و در همه عرصه‌ها و صحنه‌های انقلاب در کنار ولایت حضور داشتند.
خاتمی خطاب به جوانان گفت: در این 40 سال پس از انقلاب پرچم‌هایی زیادی در کشور برافراشته شد و حزب و جناح‌های بسیاری روی کار آمدنو ولی تجربه نشان داده است که هیچکدام مانند ولایتمداری جواب نمی‌دهد و بسیاری از احزاب می‌خواهند از نردبان شما بالا بروند.ما هیچوقت شما را به هیچ حزب و جناحی دعوت نمی‌کنیم ولی با کمال افتخار دعوت می کنیم زیر پرچم ولایت باشید.ولی فقیه حجت شرعی است.
وی با بیان اینکه مسئولان نقدهای سازنده را تحمل کنند، تاکید کرد: شبکه‌های ماهواره و فضای محازی آلوده از اول انقلاب به دنبال تخریب ولایت فقیه بودند و اکنون با کمال وقاحت می‌خواهند مشکلات کشور را به ولایت و نظام منسوب کنند.در این 40 سال هرجا که مطیع ولایت بودیم موفق بوده و هرجا ایشان را تنها گذاشتیم، آسیب دیدیم.
وی عنوان کرد: چندسالی است که مقام معظم رهبری عناوینی همچون اقتصاد مقاومتی را مطرح می کردند زیرا این چشم بیدار ازقبل این روزها را می‌دیدند. مسائل امروز جامعه نه طوفان است و نه بحران بلکه فقط مشکل است که اطاعت از رهبری و صبر مشکل گشا خواهد بود.
وی درباره آزادی بیان در کشور نیز گفت: آزادی بیان با براندازی فرق دارد به طوری که در هیچ جای دنیا هیچ حکومتی حتی آنها که ادعای دموکراسی را دارند، اجازه براندازی را نمی‌دهند.دنیای کفر دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی است و از هر ترفندی برای این کار استفاده می‌کند، با این وجود مردم ما در امنیت زندگی می‌کنند که باید قدر این نعمت بزرگ را دانست.

وی وحدت و انسجام را سفارش امام راحل و مقام معظم رهبری عنوان و بیان کرد: این روزها تاکید و انسجام بیشتری به وحدت است زیرا دشمن از کمترین تفرقه شترین استفاده را می‌برد.
امام جمعه تهران با بیان اینکه دشمن باتمام وجود در پی دوقطبی کردن جامعه است، تاکید کرد: محور وحدت در زمان حاضر ولی فقیه است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان