مبتلایان به «کبد چرب» این نکات را فراموش نکنند

کارشناس طب ایرانی گفت: مبتلایان به کبد چرب باید روغن‌هایی که دارای چربی‌های نباتی و پالم هستند را از برنامه غذایی حذف و به‌جای آن از روغن کنجد و زیتون استفاده کنند.

مبتلایان به «کبد چرب» این نکات را فراموش نکنند

محمود قادری کارشناس طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس در رابطه با عوامل ایجاد کبد چرب اظهار داشت: استرس و اضطراب فکر و خیال فراوان و فشارهای عصبی، رژیم غذایی نامناسب ،چاقی و کم تحرکی، نوشیدن آب یخ خصوصا بین غذا و بعد از استحمام، بعد از ورزش از جمله علل بروز کبد چرب به شمار می‌روند.

وی، موارد دیگری چون عملکرد نامناسب سایر اعضا و وراثت را ازدیگر عوامل مهم این بیماری عنوان کرد.
کارشناس طب‌ سنتی اولین قدم در جهت بهبودی و درمان این بیماری را مدیریت و کنترل استرس و اضطراب دانست  و توضیح داد: پرهیز و ترک عادت‌های غذایی اصلاح سبک زندگی از دیگر علل تاثیرگذار در بهبود این بیماری به شمار می‌رود.

وی گفت: باید روغن‌هایی که دارای چربی‌های نباتی و پالم هستند را از برنامه غذایی حذف و به‌جای آن از روغن کنجد و زیتون استفاده کنیم، ورزش، پیاده‌روی و تحرک نیز باید در برنامه روزانه افراد قرار گیرد.
قادری در پایان گفت: انجام حجامت بنا بر طبع و مزاج فرد مهم است؛ هم‌چنین در مورد درمان‌های گیاهی عرق کاسنی، عرق شاه تره، استفاده از گیاه خارمریم، شربت سرکه انگبین، آب‌انار، آب‌آلبالو، آب‌گیلاس، و به‌طور کل میوه‌هایی که قرمز هستند، مثل عناب برای کبد چرب مفید است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان