سرویس سبک زندگی فردا: گوجهفرنگی کبابی و پودر چیلی تند در کنار هم این غذای تند و عالی را تشکیل دادهاند تا با این سوپ از گرما و طعم آن لذت ببرید.به نقل از فوت و فن این مطلب را بخوانید.
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک عدد فلفل دلمهای سبز و خرد شده
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
یک قوطی کنسرو نخود
یک قوطی کنسرو لوبیا
دو قاشق غذاخوری پودر چیلی
یک قوطی کنسرو گوجهفرنگی
410 گرم گوجهفرنگی کبابی
425 گرم سس گوجهفرنگی
یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
خامه ترش
پیازچه
طرز تهیه
در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. فلفل سبز و پیاز را حدود 4 تا 5 دقیقه با هم تفت دهید. پودر چیلی و لوبیاها را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. سس گوجهفرنگی، کنسرو گوجهفرنگی (با آب)، شکر قهوهای و پودر کاکائو را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند و سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا 25 دقیقه نیمجوش بماند.
آن را در ضرف بکشید و با خامه ترش، پیازچه خرد شده و پودر چیلی تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 307
چربی: 6 گرم
کلسترول: 0 میلیگرم
کربوهیدرات: 53 گرم
فیبر: 10 گرم
قند: 13 گرم
پروتئین: 3 گرم
آهن: 2 میلیگرم
کلسیم: 131 میلیگرم
پتاسیم: 938 میلیگرم
آهن: 5 میلیگرم
سدیم: 987 میلیگرم