شناسه : ۱۱۷۳۹۶۲ - یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۱
کاسرول سبزیجات؛ پیش غذایی که باید امتحان کنید
کاسرول سبزیجات، یک پیش غذای خوشمزه است که میتوانید از آن به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید.
مجله سرآشپز: کاسرول سبزیجات، یک پیش غذای خوشمزه است که میتوانید از آن به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
- راسته گوساله: 4 تکه
پیاز (خلالی خرد شده): 1 عدد
سیب زمینی (حلقه ای خرد شده): 1 عدد
هویج (حلقه ای خرد شده): 1 عدد
پودر رزماری: 1 قاشق چای خوری
کدو، کرفس (بخارپز): به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
روغن زیتون: 1 قاشق سوپ خوری
روش پخت:
- به دو طرف تکه های گوشت (هر کدام 125 گرم) مقداری نمک و فلفل بپاشید.
- درون سینی مخصوص فر که با روغن زیتون چرب شده قرار دهید.
- بعد پیاز را روی آنها (به میزانی که تمام سطح گوشت را بپوشاند) بریزید.
- هویج و سیب زمینی را حلقه ای خرد کرده و روی گوشت قرار دهید (میزان سبزیجات را بین 4 تکه تقسیم کنید.)
- بعد به دلخواه روی آن نمک، فلفل و پودر رزماری بپاشید،
- سپس مقداری روغن مایع روی سبزیجات بریزید.
- سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه (یا تا زمانی که گوشت نرم شود) قرار دهید تا گوشت بپزد.
- کاسرول را همراه با کدو، کرفس (یا هر سبزیجات دیگری) سرو کنید.