درحالی که نگاه همه به استان گانگوون برای المپیک زمستانی 2018 پیونگ چانگ است، مرغ سرخ شده تند، نظر ما را به پایتخت ناحیه ای چانچئون جلب کرده است. داک گالبی یکی از لذیذترین غذای کره ای محلی و مشهور است که جزء غذاهای گرم زمستان محسوب می شود و بهترین غذایی است که می توان با تمام اعضای خانواده به اشتراک گذاشت. این غذا در یک ظرف چدنی در وسط میز گذاشته می شود و شامل موادی مانند مرغ مزه دار شده با آبلیموه، کلم، سیب زمینی شیرین، برگ های پریلا (از خانواده نعناع) و تئوکبوکی (کیک برنجی کره ای) است که به آن سس تند و شیرین گچوجان (مایع خمیر تند کره ای) اضافه می شود. باید بدانید که غذای کره ای داک گالبی ارزان است و همه جا موجود است. در دهه 1960، بعد از جنگ کره، این غذا به عنوان نمادی از انعطاف پذیری شهر معرفی شد. Choi JeongYern، مالک یک رستوران در کره به CNN می گوید: "امیدوارم مردمی که به چانچئون می آیند که فقط داک گالبی بخورند، تاریخچه این غذا را بدانند و به آن توجه کنند. همچنین امیدوارم که مردم بدانند این غذای مهم چانچئون حاصل رنج و زحماتی است که مردم کره جنوبی بعد از جنگ کشیده اند. این غذا یک غذای محلی است که داستان و تاریخچه مهمی دارد." پس در ادامه با ما در مجله گردشگری همگردی همراه باشید...
داستان داک گالبی
در 25 ژوئن سال 1950، جنگ کره با نبرد چانچئون، جایی که تمام حملات شهر را هدف گرفته بود، شروع شد. Jeong-Yern می گوید: "بعد از جنگ، مرغداری ها به محل زندگی و معیشت افراد فقیر و گدا تبدیل شده بود. حتی بعد از اتمام جنگ هم جو بدی در شهر حاکم بود."
در طول این دوران تاریک، غذای کره ای داک گالبی کشف خوشحال کننده ای بود. این غذا شامل مواد ارزان و متنوعی است که راحت درست می شود و مردم را دور هم جمع میکند.
"داک گالبی یک غذای محلی است که تاریخچه دارد"
Joeng-Yern Choi، مالک رستوران داک گالبی
Park Sung-Soo راهنمای توریستی فرهنگی به CNN می گوید: "داستان این غذا از یک زوج که یک رستوران با غذاهای گوشتی را مدیریت می کردند، شروع شده است. یک روز گوشت رستوران تمام می شود و آن ها تصمیم می گیرند که از مرغ استفاده کنند که ارزان تر و فراوان تر بوده است و مرغ را هم شبیه گوشت سرخ می کردند. دیگر افراد هم شروع به خوردن این غذا کردند و در نهایت رستوران های داک گالبی زیادی در چانچئون ایجاد شد. "
محل پیدا کردن لذیذترین غذای کره ای
این غذا، نمادی برای شهر چانچئون شد که در شهر، جاده ای برای تامین کنندگان این غذا تعبیه کردند (خیابان MyeongDong Dakgalbi). مسافران ممکن است برای انتخاب رستوران های کوچک برای خوردن این غذا سرگردان شوند. Jeong-Yern می گوید: "اگرچه تعداد زیادی از این رستوران ها در خیابان MyeongDong Dakgalbi وجود دارد اما هرکدام سبک خاص را دارند. کوچه و خیابان های تاریخی، طعم خاصی به غذا می دهد. داک گالبی رستوران ما ملایم است و تند زیادی ندارد که این موضوع باعث افتخار ماست. من این رستوران را به عنوان تاریخچه خود و خانواده خود در نظر می گیرم. این رستوران از پدر من به من رسیده و بعد از من هم پسر من آن را اداره خواهد کرد."
چگونگی خوردن این غذا
معمولا خوردن این غذا با کثیف کاری همراه است، بنابراین بیشتر رستوران ها پیشبندهایی را در اختیار مشتریان قرار می دهند. معمولاً رستوران ها این غذا را در بشقاب های چدنی می گذارند و در وسط میز قرار می دهند تا همه دور هم بتوانند این غذا را بخورند.
Jeong-Yern می گوید: "طعم این غذا به گونه ای است که همه اعضای خانواده از خوردن آن لذت می برند. خوردن مشترک این غذا جزء یکی از مزیت های این غذا محسوب می شود. به همین دلیل است که همه این غذا را دوست دارند. حتی کودکان هم از خوردن این غذا لذت می برند.
بعضی از افراد دوست دارند، این غذا را با چاپستیک بخورند ولی بعضی هم آن را داخل برگ های کاهو و پریلا می گذارند و مانند ساندویچ می خورند.
Jeong-Yern می گوید :"درست کردن این غذا با خانواده لذت بخش است. درحالی که دارید خود گوشت را میخورید، می توانید از طعم مرغ لذت ببرید.
زمانی که این غذا را با کاهو میخورید، داک گالبی طعم جدیدی به خود می گیرد و به نظر من طراوت خاصی را به غذا می دهد. این روش هم راه دیگری برای لذت بردن از خوردن داک گالبی می باشد."
گانگوون، چانچئون، Joyang-dong ، خیابان MyeongDong Dakgalbi Street