برترینها - الهام مظفری: پاناکوتا دسر خوشمزهای است که مطمئنا از آن لذت میبرید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه میشود. اما این نسخه با ماست یونانی تهیه میشود.
مواد لازم:
- یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (30 گرم)
- دو قاشق غذاخوری آب سرد
- یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
- یک چهارم پیمانه خامه
- یک پیمانه شیر
- یک سوم پیمانه شکر
- یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
- کمی نمک
- یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه
طرز تهیه:
1. سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید. سپس 3 تا 4 دقیقه کنار بگذارید.
2. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود.
3. شکر و شیر را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود.
4. به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید. مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آنها را با پلاستیک پوشانده و به مدت 4 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.
5. پاناکوتاها را با کمک چاقو از قالب درآورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لذت ببرید.