ماهان شبکه ایرانیان

‌آب ماست را دور نریزید

یک دکترای علوم دامی گفت: آب ماست را نباید دور ریخت.

‌‌بهروز یاراحمدی در گفت‌وگو با ایسنا‌، اظهار کرد: ماست در مقایسه با شیر به دلیل افزودن باکتری‎های مفید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین دارد.

وی اضافه کرد: آب ماست حاوی کلسیم و ویتامین‎های محلول در آب موجود شیر شامل گروه B، پروتئین، چربی و برخی املاح دیگر شیر است که نباید دور ریخته شود چراکه بسیار مفید است.

‌یاراحمدی بیان کرد: مصرف مستمر شیر، فشار خون افراد مبتلا به فشار تنظیم می‎شود اما در مورد آب ماست به دلیل وجود اسید لاکتیک و نمک کم می‎تواند موجب کاهش فشار خون شود.

این محقق علوم دامی ترشی و ماست را یکی از خواص ماهیتی آن عنوان کرد که به خاطر فعالیت‎های لاکتیکی مایه ماست به وجود می‌آید و افزود: شرایط نگهداری و مایه ماست مصرف شده می‎تواند از درجه ترشی یا شیرینی متفاوتی برخوردار باشد.

وی تصریح کرد: کش‎دار شدن ماست نیز به علت نوع مایه مصرفی است که در تولید ماست به کار گرفته می‎شود. این نوع ماست آب نمی‎اندازد و بیشتر در تولید ماست میوه‎ای کاربرد دارند.

یاراحمدی علت آب انداختن ماست را عدم حرارت دهی مناسب به شیر بیان کرد و گفت: دمای حرارتی شیر باید 90 درجه سانتی‎گراد پایه به مدت پنج دقیقه باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان