روزهای پاییزی نزدیک است و میتوانید لذت خوردن یک صبحانه داغ و فراموش نشدنی را در کنار خانواده خود تجربه کنید. بوی نان داغ به همراه تخم مرغ و دیگر مخلفات میتواند برای شما یک صبح دل انگیز تعطیل را رقم بزند. تست تخم مرغ و پنیر یک صبحانه عالی، پر طرفدار و خوشمزه است که میتوانید آن را تهیه کنید و در کنار خانواده خود از آن لذت ببرید. این تست را برای عصرانه هم میتوانید در نظر بگیرید.
مواد لازم برای تهیه تست تخم مرغ و پنیر
- 6 عدد تخم مرغ
- 300 گرم پنیر پیتزای رنده شده
- یک قاشق چایی خوری پودر آویشن
- یک سوم قاشق چایی خوری فلفل سیاه
- یک سوم قاشق چایی خوری فلفل قرمز
- نمک به مقدار لازم
- یک بسته نان تست
- 2 قاشق غذا خوری روغن کانولا
- یک قاشق غذا خوری آرد سفید
طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر
پودر آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و آنها را به پنیر پیتزا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و ادویه به خورد پنیر برود.
پنیر را روی نانهای تست بریزید.سینی فر را به آرد سفید آغشته کنید سپس نانهای تستی که روی آنها پنیر ریختهاید را روی آن قرار دهید.
سینی فر را در فری که از قبل روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند.
حدود 10 دقیقه اجازه دهید که نانها در فر باقی بمانند.
تابهای را روی حرارت گاز قرار دهید و کمی روغن درون آن بریزید. تخم مرغها را داخل آن بیندازید و روی آنها کمی نمک بپاشید و اجازه دهید تخم مرغها عسلی و کمی پخته شوند.
سینی را از فر در آورید و هر تخم مرف را روی یک نان قرار دهید. سپس دوباره سینی را به فر منتقل کنید و فقط شعله بالا را روشن کنید و 3 دقیقه به آنها اجازه دهید تا بپزند.