به گزارش خبرنگار مهر، مغزیجات آجیلی غنی از چربی های پلی اشباع نشده و چربی های مونواشباع نشده سالم برای قلب هستند که کلسترول بد یا LDL را کاهش می دهند؛ همچنین این مغزیجات منبع خوب فیتواسترول ها، ترکیباتی که به کاهش کلسترول خون کمک می کنند، هستند.
بررسی 29 مطالعه قبلی و حدود 819 هزار نفر نشان می دهد مصرف یک مشت مغزیجات آجیلی که در حدود 20 گرم است می تواند ریسک بیماری قلبی را تا حدود 30 درصد، ریسک سرطان را تا 15 درصد و ریسک مرگ زودهنگام را تا 22 درصد کاهش دهد.
در حقیقت یافته ها نشان می دهد مغزیجات آجیلی با کنترل اشتها به پیشگیری از اضافه وزن کمک کرده یا حتی منجر به کاهش وزن می شوند.
این مطالعه شامل انواع مغزیجاتی نظیر فندق و گردو و بادام زمینی بود. این مغزیجات مملو از فیبر، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات، ویتامین E، پتاسیم و منیزیم هستند.
به گفت محققان، گردو در بین مغزیجات اهمیت بیشتری دارد چراکه دارای میزان قابل توجهی اسیدهای چرب امگا-3 بوده که برای سلامت پوست مهم هستند. همچنین در مقایسه با سایر مغزیجات، آنتی اکسیدان بیشتری دارد.