بستنی با کاسه های خوردنیِ مافین

کم کم فصل گرما فرا می رسد و بهار، خوردن بستنی را به ما یادآوری می کند. در این مطلب با یک تیر دو نشان زده ایم. هم بستنی بخورید و هم مافین. طرز تهیه مافین بستنی را به شما آموزش داده ایم.

ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: کم کم فصل گرما فرا می رسد و بهار، خوردن بستنی را به ما یادآوری می کند. در این مطلب با یک تیر دو نشان زده ایم. هم بستنی بخورید و هم مافین. طرز تهیه مافین بستنی را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:
 
  • آرد (الک شده): 1 پیمانه
  • کره: 50 گرم
  • شکر: 2 ق چ
  • عسل: 2 ق چ
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن مایع: 1 ق س
  • آب: 1 پیمانه
  • بستنی وانیلی: 6 اسکوپ

 مافین بستنی
 
روش پخت:
 
1.    آب و کره را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. سپس روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد آرد و 2 قاشق سوپخوری شکر را به آن اضافه کرده و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا به صورت خمیر شود. سپس عسل را به آن افزوده، به هم زدن ادامه داده و حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بپزد. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.

2.    تخم مرغ را یکی یکی به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود.

3.    یک قالب شش تایی مافین را روی سطح صافی قرار داده و با روغن مایع سطح بیرونی آن ها را چرب کنید.

4.    خمیر را در قیفی با سر ماسوله ستاره بریزید. سپس دور تا دور هر مافین را با قیف از مواد بچرخانید تا مانند کاسه شود.

5.    خمیر قیف زده شده را از داخل قالب ها درآورده و درون روغن شناور سخر کنید. سپس آن ها را درون مقداری شکر غلتانده و روی ظرف سرو قرار دهید.

6.    داخل هر مافین یک اسکوپ بستنی بگذارید، بعد با کارامل و شکلات تزیین کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر